Maltepe'de Sağlık Skandalı Bir Annenin Ölümü Neden Oldu

Maltepe’de yeni doğum yapan bir anne ağrılarından şikayet etmesine rağmen götürüldüğü hastanelerden gerekli muayene gelmemesi nedeniyle hayatını kaybetti.

Maltepe'de Sağlık Skandalı Bir Annenin Ölümü Neden Oldu
Maltepe'de Sağlık Skandalı Bir Annenin Ölümü Neden Oldu Mehmet Demirbilek

Ülkemizde yaşanan sağlık skandallarına bir yenisi eklendi. Maltepe'de 12 yıllık evli olan Pınar Alaca, ikinci çocuğunun doğumundan 2 gün sonra giderek şiddetlenen ağrılar sebebiyle eşi İbrahim Alaca tarafından birkaç hastaneye birden götürüldü.Her gittikleri hastaneden eşi ile doğru düzgün ilgilenen sağlık görevlilerinin olmadığını iddia eden İbrahim Alaca, Eşinin ağrılarının artması üzerine hastaneden sesini yükselttiğini belirterek, karşılığında eşini muayenene eden doktorun bu ağrıdan kimsenin ölmeyeceğini ifade ettiğini belirtti.

Talihsiz Anne Serum Takılıp Evine Yollandı

Ağrıları sürekli şiddetlenen fakat gerekli teşhis ve tedavi yapılmayan 36 yaşında ki Pınar Alaca ilk gittikleri hastane doktorları tarafından başka bir hastaneye sevk ediliyor. Üsküdar’da bulunan hastanede talihsiz anne, serum takıldıktan sonra taburcu edilerek evine yollanıyor. Şikâyetleri devam eden Pınar Alaca eşi tarafından başka bir hastaneye götürülüyor.

Pınar Alaca’yagerçekleştirilen kontroller ve ağrı kesici ilaçlar verilmesinin ardından tekrar evine yollanıyor.Aynı günün gece yarısında nefes darlığı şikayeti artarak devam eden Pınar Alacatekrar aynı hastaneye kaldırılmasının ardından acil serviste 2 kez kalbi duruyor.

Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen talihsiz kadının gerçekleştirilen ameliyatında karaciğerinde yırtık olduğunu belirleniyor Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine kaldırılan talihsiz kadının kısa süre sonra ölüm haberi geliyor. Acılı koca eşinin ölümünde hastanelerin kusuru olduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.       

Kaynak : SanalAjans

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!