Tunceli’nin Pertek İlçesinde çocuk istismarına ilişkin görüntüler iddiası

Tunceli’nin Pertek İlçesinde bilgisayar tamir işi ile uğraşan bir şahsın bilgisayarında çocuk istismarına ilişkin görüntüler çıktığı iddiası ilçeyi ayağa kaldırdı.

Tunceli’nin Pertek İlçesinde çocuk istismarına ilişkin görüntüler iddiası
Tunceli’nin Pertek İlçesinde çocuk istismarına ilişkin görüntüler iddiası Mehmet Demirbilek

Polis ekipleri tarafından verilen bilgiye göre, Pertek ilçesinde bilgisayar, cep telefonu satış ve tamiriyle işi yapan 40 yaşında H.Y.'nin 18 yaşından küçük erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve bunları kayıt altına aldığı yönündeki ihbar jandarma ekiplerine yapılıyor.

İhbar üzerine güvenlik güçleri operasyon gerçekleştirerek zanlıyı kıskıvrak yakalıyor. Yakalanan şahsın iş yeri ve evinde gerçekleştirilen incelemeler sonrasındauzun bir süredir istismar ettiği erkek çocuklarına ait görüntüler bulunuyor. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderiliyor.

Haberin Duyulması İle Tüm İlçe Ayağa Kalktı

Yaşanan bu son derece iğrenç olayın ilçede duyulması üzerine belediye binası önünde vatandaşların toplandığı ve tepkilerini dile getirdikleri görülüyor. Toplananlar arasında ilçedeki birçok beldenin belediye başkanları ve birçok sivil toplum örgütüyeleri de yer aldı.

Kalabalık uzun bir süre alanda dağılmazken konunun takipçisi olacakları yönünde slogan attıkları görüldü.Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylem belediye binası önünde sonlandırıldı. Polis ekipleri şimdi kendilerine bu ihbarı yapan şahsın bulunması yönünde çalışma gerçekleştiriliyor.

İlçede ki birçok aile ise hala oldukça tedirgin olduklarını ifade ediliyor. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahsın diğer mahkûmlar tarafından linç edilmemesi amacıyla uzun bir süre tek kişilik hücrede kalacağı bilgisi paylaşıldı

Kaynak : Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!