Ödemiş'te Organ Nakli Yapılan 3 Hasta Hayatını Kaybetti

İzmir’in Ödemiş İlçesinde, eşi tarafından dövülerek öldürülen Filiz Tekin’in organlarının nakledildiği üçüncü hastanın da hayatını kaybettiği açıklandı.

Ödemiş'te Organ Nakli Yapılan 3 Hasta Hayatını Kaybetti
Ödemiş'te Organ Nakli Yapılan 3 Hasta Hayatını Kaybetti Mehmet Demirbilek

15 Aralık 2019 tarihinde İzmir’in Ödemiş ilçesinde, tarlalarda çalışan ve eş tarafından sürekli şekilde şiddet gördüğü iddia edilen 38 yaşında ki 2 çocuk annesi Filiz Tekin yaşamını yitirmişti.Yaşanan bu olaydan sonra gözaltına alınan dayakçı koca İ.T. sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Beyin ölümü gerçekleşen Tekin’in organlarından 2 böbreği Münire İnanç ve Ali Uslu’ya, karaciğeri ise Arife Aykut’a başarılı bir şekilde nakledilmişti. Fakatnakil işlemlerinin ardından Münire İnanç ve Arife Aykut’un durumu ağırlaşmış ve bir süre sonra yaşamlarını yitirmişlerdi.

Nâkilin operasyonunun gerçekleştiği üçüncü hasta olan 61 yaşında ki Ali Uslu iseuzun süredir yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veriyordu. Bugünuzun süredir oyun bakımda bulunan Uslu’nun da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakımında ölüm haberi geldi.

Ölümlerin Ardından Hastane Açıklama Yayınladı

Yaşanan 3 ölüm üzerine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından bir açıklama gerçekleştirildi. Hastane yönetimi gerçekleşen 3 nakil operasyonunun da başarılı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesine rağmen hastaların henüz tespit edilemeyen bir sebeple yaşamlarının yitirmelerinden dolayı derin üzüntü duyulduğunu açıkladı.

Yaşanan bu üzüntülü süreç ile ilgili rektörlüğüninceleme başlattığı bilgisi verildi. Hastane yönetimiyapılan nakillerle ilgili nakil öncesi, nakil aşaması ve nakil sonrasında izlenen tüm yolların prosedürlere uygun olduğunu tespit edildiğini belirtiyor. Konu ile ilgili araştırmanın devam ettiği ve kesin ölüm sebeplerinin anlaşılmasından sonra daha detaylı bir açıklama yapılacağı belirtilerek duyuruya son verildiği görülüyor.

Kaynak : Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!