Malatya'da Şehir Eşkıyaları İş Başında

Malatya’da evinden zorla alınarak ormanlık alanda çeşitli işkence yapılan şahsın öldüğünü düşünen kişiler şahsın arabası ve parasını alarak kaçtılar.

Malatya'da Şehir Eşkıyaları İş Başında
Malatya'da Şehir Eşkıyaları İş Başında Mehmet Demirbilek

Yaşanan bu kan dondurucu olay, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi’nde meydana geliyor. Olayı araştıran polis ekipleri tarafından verilen bilgilere göre, alacak-verecek meselesi sebebiyle kalabalık bir grup tarafından evi basılan 36 yaşındaki A.G. zorla evden çıkarılarak uzak bir bölgeye getiriliyor.

Burada saatlerce oldukça acı ve utanç verici işkencelere maruz kalan genci bayılması üzerine şahsın öldüğünü sanan şüpheliler, paniğe kapılarak olay yerinden kaçıyor.

Şüpheliler kaçtıkları esnada yanlarına kaçırıp işkence yaptıkları A.G.’nin otomobili ve üzerindeki bir miktar parayı da alıyorlar. Ayıldıktan sonra etrafında kimseyi göremeyen genç ağır yaralı olmasına rağmen polis ekiplerine haber vermeyi başarıyor.

İşkence Gören Genç Yaşam Mücadelesi Veriyor

Kısa sürede olay yerine varan polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralı halde olan şahsı vakit kaybetmeden ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürerek yoğun bakımda tedavi altına alınıyor.Polis olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlatırken olay ile ilgili bağlantılı oldukları düşünülen bazı kişileri gözaltına aldığı belirtiliyor.

Olayın açıklığa kavuşması ve şehrin göbeğinde bu zorbalığı yapan şehir magandalarının adalet önünde hesap vermesi amacıyla bölgede ki tüm güvenlik kameraları inceleniyor. Polis ekipleri saldırganların kimliklerini büyük oranda tespit ettiklerini belirtiyor. Hayati tehlikesi devam eden genç ise yaşam savaşı vermeye devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!