Corona virüs teşhisinin ardından CHP'den ilk açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Twitter hesabından Türkiye'deki ilk yeni tip corona virüsü vakasına ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu.

Corona virüs teşhisinin ardından CHP'den ilk açıklama
Corona virüs teşhisinin ardından CHP'den ilk açıklama Mehmet Demirbilek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bilimin ışığında, sağduyu ve tedbirle hareket etmekte daima fayda var.

Tüm sağlık çalışanlarımızın emeklerine şimdiden teşekkür ederiz. Umuyoruz ki vaka sayıları artmadan virüs kontrol altında tutulabilir” değerlendirmesinde bulundu.

Torun sözlerine şöyle devam etti:

*Bu süreçte, belediyelerimiz okul, toplu taşıma araçları, durakları, ibadethaneler ve vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu benzer alanlarda dezenfektasyon ve hijyen çalışmalarını hali hazırda başlatmıştır ve hassasiyetle devam ettirecektir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ünlü Şarkıcı Gülşen'den Yeni Şarkı Kararı Geldi!
Ünlü Şarkıcı Gülşen'den Yeni Şarkı Kararı Geldi!
Harika Avcı ölümcül bir hastalığa mı yakalandı?
Harika Avcı ölümcül bir hastalığa mı yakalandı?