Sevda Noyan'a, Engin Noyan'ın eski eşinden manidar mesaj!

Ülke TV'de yaptığı skandal açıklamalarla bir anda gündeme oturan Sevda Noyan'a, Engin Noyan'ın eski eşi Eser Noyan, Twitter hesabından yaptığı yorumda, "Şeytan eşer, kendi düşer" ifadelerini kullandı. 

Sevda Noyan'a, Engin Noyan'ın eski eşinden manidar mesaj!
Sevda Noyan'a, Engin Noyan'ın eski eşinden manidar mesaj! Mehmet Demirbilek

Ülke TV'de Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan ve "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak.

Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" diye skandal bir açıklama yapan Sevda Noyan'a tepkiler büyürken bir tepki de Engin Noyan'ın eski eşi Eser Noyan'dan geldi. 

Eser Noyan, Twitter hesabından yaptığı yorumda, "Şeytan eşer, kendi düşer" ifadelerini kullandı. 

Bir kullanıcının "Yazık,Engin Bey nasıl bir eş seçmiş kendine? Gerçekten bir psikopat ile aynı evde yaşıyor şu an. Yılların naif sanatçısı, nasıl böyle bir duruma düştü? Nasıl bir âh aldı ki böyle cehalet timsali bir kadına eş oldu? Şans işte. Saf sevgiden bahseden bir insan ve yanında bir katil!" yorumuna yant veren Eser Noyan, "Gerçekten YAZIK? Bursa'dan bu hanımı "yakın tanıyanlar" Engin Bey'i çok uyardılar...Tuzak diye...Göz ve kalp mühürlenmiş maalesef? Akıl sınırlarımı zorluyor bu seçimi Engin Bey'in" yanıtını verdi. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!