15-20 Yaş Grubu Gençlerde Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitiyor?

Yasakların esnetilmesi beraberinde birçok vatandaş bu izin günlerini yakından takip ederek merak ediyor. İşte 15-20 yaş grubu vatandaşların sokağa çıkma izniyle ilgili detaylar..

15-20 Yaş Grubu Gençlerde Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitiyor?
15-20 Yaş Grubu Gençlerde Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitiyor? Mehmet Demirbilek

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma yasakları sürerken 15-20 yaş grubu gençlerde sokağa çıkma izni Cuma günü uygulanacak. Daha öncesinde 65 yaş üzeri yaşlılar ve 15 yaş altı çocuklar dışarı çıkma izni ile sosyalleşmiş iken şimdi de sırada 15-20 yaş arasında olan gençler var.

20 yaş altı ve 65 yaş üzeri vatandaşlarda dışarı çıkma yasağı sürdürülürken sosyal hayatta normalleşme adımlarında sokağa çıkma yasağı olan bu vatandaşların kademeleri olarak dışarı çıkmalarına fırsat veriliyor. Yasakların esnetilmesi beraberinde birçok vatandaş bu izin günlerini yakından takip ederek merak ediyor. İşte 15-20 yaş grubu vatandaşların sokağa çıkma izniyle ilgili detaylar..

20 Yaş Altı Vatandaşlarda Sokağa Çıkma İzni

Normalleşme adımları beraberinde yasakların esnetilmesiyle 20 yaş altı vatandaşlara sokağa çıkma izni verildi. Bu haber ardından birçok vatandaş bu iznin ne zaman olduğuna dair araştırmalarını sürdürmeye başladı. 15 yaş altı ve 15-20 yaş aralığı olan vatandaşlar farklı zaman dilimlerinde dışarı çıkma izni hakkını elde ediyorlar.

15 yaş altı vatandaşlar 13 Mayıs Çarşamba günü saat 11:00 ve 15:00 saatleri arasında dışarı çıkma imkânı elde etmişlerdi. Şimdi de meraklar 15-20 yaş arası olan vatandaşlar için ne zaman iznin yapılacağına yöneldi. Başkan Erdoğan bu konuya yönelik olarak açıklamalarını yaparak izin günlerini ve saatlerini duyurmuştu. 15-20 yaş arası olan vatandaşların da 15 Mayıs Cuma günü 11:00 ve 15:00 saatleri arasında kontrollü bir şekilde dışarı çıkma izinlerinin olduğunu belirtti.

20 Yaş Altı Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitecek?

Son dönemlerde özellikle de 20 yaş altı vatandaşların en çok merak ettikleri konulardan birisi de 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman son bulacağı konusu. Bu konu hakkında henüz net bir açıklama olmasa da belirli günlerde 20 yaş altı vatandaşlar da sokağa çıkma imkânı bulabiliyorlar. Bu sürelerin dışında kuralı ihlal ederek sokağa çıkan vatandaşlara ise 3 bin 150 lira idari para cezası uygulanıyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!