Ünlü araştırma şirketi açıkladı! İşte Cumhurbaşkanlığı anketi!

Optimar Araştırma Şirketi, vatandaşlara "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Mansur Yavaş ya da Erdoğan ve İmamoğlu son tura kalsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusunu yöneltti.

Ünlü araştırma şirketi açıkladı! İşte Cumhurbaşkanlığı anketi!
Ünlü araştırma şirketi açıkladı! İşte Cumhurbaşkanlığı anketi! Mehmet Demirbilek

Anket kullanıcılarına, "2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmaları durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son tura kalmaları halinde kime oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Katılanların yüzde 44.7'si oyunu Erdoğan'a vereceğini söylerken yüzde 34.7'si oyunu İmamoğlu'na vereceğini belirtti. Aynı soru Erdoğan ve Mansur Yavaş için de yöneltilirken, kullanıcıların yüzde 43'ü Erdoğan, yüzde 36.1'i Mansur Yavaş cevabını verdi.

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ - ERDOĞAN&İMAMOĞLU

2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmaları durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son tura kalmaları halinde ankete katılanların yüzde 44.7'si oyunu Erdoğan'a vereceğini söylerken yüzde 34.7'si oyunu İmamoğlu'na vereceğini belirtti.

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ - ERDOĞAN&MANSUR YAVAŞ

2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmaları durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın son tura kalmaları halinde ankete katılanların yüzde 43'ü oyunu Erdoğan'a vereceğini belirtirken yüzde 36.1'i oyunu Mansur Yavaş'a vereceğini söyledi. Mansur Yavaş'ın İmamoğlu'ya göre daha yüksek bir oya ulaşmasında MHP tabanındaki seçmenin rolünün olduğu gözden kaçmadı.

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ - ERDOĞAN&ABDULLAH GÜL

Aynı soru Erdoğan ve Abdullah Gül için sorulduğunda ise Erdoğan'ın oy oranı yüzde 46.7'ye çıkarken, Gül'ün oy oranı ise yüzde 20.4'te kaldı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!