Böyle Dolandırıcılık Görülmedi! Burcu Kara’ya 800 Euro Karşılığında Boş Kutu Sattılar!

Burcu Kara, geçtiğimiz günlerde akıl almaz bir dolandırıcılık olayına konu oldu ve bunu, hayatımın şokunu şokunu yaşadım diyerek ifade etti. 12 Yıl önce Napoli’ye tatile giden Burcu Kara, yurt dışı seyahatinde ilginç bir olay yaşadı.

Böyle Dolandırıcılık Görülmedi! Burcu Kara’ya 800 Euro Karşılığında Boş Kutu Sattılar!
Böyle Dolandırıcılık Görülmedi! Burcu Kara’ya 800 Euro Karşılığında Boş Kutu Sattılar! Mehmet Demirbilek

Nutuk.com.tr'de yer alan habere göre; Burcu Kara, geçtiğimiz günlerde akıl almaz bir dolandırıcılık olayına konu oldu ve bunu, hayatımın şokunu şokunu yaşadım diyerek ifade etti. 12 Yıl önce Napoli’ye tatile giden Burcu Kara, yurt dışı seyahatinde ilginç bir olay yaşadı.

Tatilin son günü dışarıya çıkarak alışveriş yaptıklarını ifade eden Kara, tabletlerin yeni yeni çıktığı dönemlerden bahsediyor. Kendisi henüz hangi tableti alacağına karar veremezken, İtalya’da fiyatların daha uygun olması nedeniyle oradan almaya karar vermiş ve gezerken ilk gördüğü mağazaya girip bir tablet satın alarak çıkmış.

“Sıkı sıkı paketledi”

Aldıkları tabletin satıcı tarafından sıkı bir şekilde paketlendiğini ifade eden Burcu, o gün Türkiye’ye dönüş yaptıklarını ve ancak trendeyken kutuyu açma fırsatı yakaladığını ifade etti. Kutuyu açtığında büyük bir şok ile karşılaşan Kara; kutu içerisinde kocaman bir boşlukla karşı karşıya geldi.

Bu şekilde 800 TL’ye boş kutu aldıklarını ifade eden Kara; Turist olduğu için bu tür bir olay yaşadığını ve işletmenin bilinçli bir şekilde her turiste bunu yaptığını anlatırken; herkesi hayretler içinde bıraktı.

Ek olarak Kutuyu uzun bir süre hatıra olarak sakladığını ifade eden Kara, hayranlarını gülümsetmeyi başardı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!