Cani adam 14 yaşındaki kızı kaçırıp defalarca tecavüz etti!

36 yaşındaki cani sapık; daha 14 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna akıl almaz bir şekilde defalarca cinsel istismarda bulundu. Bu da yetmezmiş gibi küçücük çocuğun babasına tehdit mesajları attı. Bu kadar canilik ve iğrençlikle de yetinmedi 14 yaşındaki bedene dini nikah kıydı.

Cani adam 14 yaşındaki kızı kaçırıp defalarca tecavüz etti!
Cani adam 14 yaşındaki kızı kaçırıp defalarca tecavüz etti! Mehmet Demirbilek

Arnavutköy’de meydana gelen akıl almayan, iç kaldırmayan olay sosyal medyada paylaşıldı ve davalar açıldı. İddianamede yer alan durumlara göre cani sapığın kendisini polis olarak tanıttığı – kız çocuğunun babasını tehdit eden mesajlar atarak kızı zorla ona vermeleri için baskı kurduğu – bu olayları yapan cani adamın da ev sahipleri olduğu belirlendi.

Cani adam 14 yaşındaki kızı kaçırıp defalarca tecavüz etti – babasını da tehdit etti…

14 yaşındaki daha küçücük kız çocuğu Suriyeli Vahide M. ismindeki bedeni kaçırıp canice defalarca tecavüz eden yetinmeyip ailesini polisim diyerek tehdit eden – bir de bunlarla da yetinmeyerek kıza dini nikah kıyma suçları ile yargılanan cani için karar belli oldu.

Mahkemede yaptığı açıklama sırasında ‘’ el kadar bakınca beden hatlarından bile belli olan kızın yaşını bilmediğini – görünüm olarak yaşına göre büyük gösterdiğini ‘’ iddia eden cani için;

  1. Çocuğun nitelikli cinsel istismar suçundan tam 16 yıl 8 ay hapis
  2. Çocuğun hürriyetinden yoksun kılma suçundan dolayı 2 yıl 6 ay hapis verildi.

Toplamda 19 yıl 2 ay verilen hapis karşısında her ne kadar cani adam kızın kendi rızası ile kaçtığını ve aralarındaki cinsel münasebetin rıza ile olduğunu aktarsa bile her şeyin yalan olduğu ortaya çıktı. 2019 yılında yaşanan olayın mahkemesinin gerçekleşmesi ardından caninin tutuklu kalmasına karar kılındı.

Kızı zorla kaçırarak eğer ailesi izin vermezse de evlenmelerine daha 14 yaşındaki el kadar kızı öldürmekle tehdit ettiği için ailenin mecbur evlenmelerine izin verdikleri ortaya çıktı. Kıza darp uyguladığının, uzun zaman zorla tecavüz ettiği de belirlenen şeyler arasında.

Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!