OnePlus 8T, sahibine 1 dakikada 100 milyon Yuan kazandırdı!

OnePlus; geçtiğimiz haftalarda tanıtıma aldığı akıllı telefon OnePlus 8T; şirket tarafından gelen açıklamalara göre ilk bir dakika içinde tam 100 milyon Yuan değerinde satışı gerçekleşti. Telefonun satışa çıkmasının üzerinden on dakika kadar kısa süre geçmesinin ardından tam 200 milyon Yuan’a kadar satışlar devam etti.

OnePlus 8T, sahibine 1 dakikada 100 milyon Yuan kazandırdı!
OnePlus 8T, sahibine 1 dakikada 100 milyon Yuan kazandırdı! Mehmet Demirbilek

Oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmasının yanı sıra fiyatına göre çok üstün performans sergilemesiyle beğenileri üzerine çeken OnePlus; geçtiğimiz günlerde yeni modelin duyurularını yaptı. Şirketin yeni model akıllı telefonu OnePlus 8T; Qualcomm’un Snapdragon 865 yayına aldığı işlemcisi ve 8 / 12 GB RAM olarak ev sahipliğine devam ediyor. Telefonda bulunan ekran 120 Hz tazeleme hızı ile beraber tüm meydana gelen performansın en üst düzeylerde olmasını ortaya koyuyor.

Normal zamanlarda çok yüksek fiyatlar ile satışa sunulması bekleniyor olan bu telefon 3299 Yuan yani 3900 TL vergiler ile etiketlerle satışa çıktı. Akıllı telefon; geçtiğimiz haftalarda Çin merkezli olarak bu fiyat ile satışa gelmesinin ardından epey bir talep ile karşılandı. Öyle bir durum karşısında OnePlus tarafından gelen açıklamalara göre şirket sadece ilk dakikalarında bile çok büyük bir başarı elde etti.

İlk 60 saniyede 100 bin Yuan…

OnePlus; Çin sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Weibo üzerinden dakikalar içerisinde satış rakamları ve karlarını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklama sırasında OnePlus 8T piyasaya çıktığı andan beri ilk 60 saniyelik 100 milyon Yuan kazanmış olduğunu da açıkladı.

OnePlus yapmış olduğu açıklama sırasında akıllı telefonların satış miktarına göre ilk 60 saniyelik zaman dilimi içerisinde 25 ve 30 bin akıllı telefonunun satışmış olduğu ortaya çıkıyor. Bunun yanı sıra OnePlus ilk on dakikalık zaman dilimi içinde 200 milyon Yuan kazanmayı başardığını da aktardı.

OnePlus; güçlü ve oldukça uygun fiyatı ile OnePlus 8T; yeni gelen modeli ile de amiral gemisi katili kapsamında olduğunu bir kere daha anlattı. Akıllı telefon üzerinde güçlü donanımların da yanı sıra arka kısımlarda 48 MP’lik Sony IMX586 ana kamerası ile beraber dört kamera üzerine kurulumlu olarak ev sahipliğine devam ediyor.

OnePlus 8T teknik özellikleri

  1. Ekran: 6,55 inç FHD+ Fluid AMOLED
  2. Yonga seti: Qualcomm Snapdragon 865
  3. RAM: 8 / 12 GB
  4. Depolama alanı: 128 / 256 GB
  5. Arka kamera: 48 MP +16 MP + 5 MP + 2 MP
  6. Ön kamera: 32 MP
  7. Batarya: 4.500 mAh
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!