Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Tüm vatandaşlara bedava internet dağıtılacak…

Ülkemizde kullanmaya devam ettiğimiz Turkcell, Türk Telekom, Vodafone operatörleri, hızlı bir şekilde kampanyalarına devam ediyor. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone gibi güçlü firmalar ülkemizde en önde gelen mobil operatörlerdir.

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Tüm vatandaşlara bedava internet dağıtılacak…
Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Tüm vatandaşlara bedava internet dağıtılacak… Mehmet Demirbilek

Ülkemizde kullanmaya devam ettiğimiz Turkcell, Türk Telekom, Vodafone operatörleri, hızlı bir şekilde kampanyalarına devam ediyor. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone gibi güçlü firmalar ülkemizde en önde gelen mobil operatörlerdir.

Akıllı telefon kullanan herkesin en büyük ihtiyaç duydukları şey internet üzerine oluyor. Artık internet olmadan hiçbir işlemin yapılmıyor olması, insanların internet kullanımlarına daha çok yönelmesine neden oldu. Bu anlarda vatandaşların operatörlerine ek paket yapmaları ve ek ücret ödemeleri karşısında bazı anlarda maddi zorluklar çekildi. İnternet fiyatlarının da bu denli yüksek olması bu dönemlerde ciddi oranlarda yüklenmeler olmasına neden oluyor. Bu anlarda hat sahiplerinin müşterilerine belirli zamanlarda yaptıkları bedava internet paketleri büyük bir avantaj sunuyor.

Bu anlarda çok farklı zamanlarda verilen bedava internet paketleri olduğu gibi bazen şartlara göre de kampanyalar söz konusu olabiliyor. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone operatörleri kasım ayına özel bedava internet kampanyalarına da kaldıkları yerden devam ediyor. Abonesi olunan operatörlerin internet kampanyalarının araştırılması ve ona göre faydalanılması gerekiyor. Bedava internetler için mobil uygulamalar üzerinden operatörler için SMS göndererek ya da şubelere giderek öğrenmek mümkün olacak. Peki bu anlarda Turkcell, Türk Telekom, Vodafone bedava internetler nasıl alınacak?

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone operatörlerinden bedava internet kampanyaları…

Türk Telekom müşterileri için Ekim ayında sunduğu bedava internetlerin yanı sıra kasım ayında da vermeye devam ediyor. Bunların geneli Türk Telekom kapsamında Sil Süpür uygulaması üzerinden yapılacağı gibi 500 mb, 1 GB, 2 GB ve 4 GB gibi hediyeler veriyor. Sosyal medyaların kullanımları ya da sınırsız Whatsapp için özel bedava internet paketleri de yer alıyor.

Türk Telekom Sil Süpür ile 10 GB bedava internet!

Türk Telekom Sil Süpür ile 10 GB bedava internet sunmaya devam ediyor. Uygulama kapsamında verilen oyunları oynayarak tamamen ek bir ücret ödemeden cihazlardan internet, sınırsız konuşma ya da sürpriz hediyeler kazanmak da mümkün olacak. Fakat kampanya kapsamında yer almak için Türk Telekom operatörü online işlemler kısmından kayıt olmak gerekir.

Vodafone bedava internet kampanyası

Dijtale özel başvurular sırasında ilk üç ay boyunca toplam 6 GB bedava internet sunmaya devam ediyor. Faturalı ve faturasız hat sahibi tüm müşterilerin yararlanacağı birçok farklı internet kampanyaları yer alıyor. Bu kapsamda rahat etmek için tüm vatandaşların Vodafone bedava internet kampanyalarını araştırması gerekiyor. Ekim ayında verdiği bedava internetleri kasım ayında da devam ettirerek birçok vatandaşın internet konusunda rahat etmesine olanak sunacak.

Turkcell bedava internet kampanyası ile büyük fırsat geliyor.

Turkcell bedava internet kampanyası ile büyük fırsat gelmeye devam ediyor. Turkcell aboneleri için onlarca bedava internet kampanyaları kazanma imkanları geliyor. Hem faturalı hem de faturasız hat sahipleri için ücretsiz bir şekilde sunulan bu imkanlardan yararlanabilmek için abonelerin operatör uygulaması üzerinden başvuruları yerine getirmesi gerekiyor. Bir yandan da Turkcell aboneleri Salla Kazan uygulaması ile beraber 1’den 15 GB a kadar farklı oranlar ile internet kazanma şanslarını elde ediyor.

Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!