Şiddetli Deprem ve Hortum Meydana Geldi! Çok Sayıda Yaralılar Var

İzmir Urla açıklarında 11 Şubat 22:23 sularında 3,8 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD tarafından gelen açıklamalara göre depremin derinliği 3,8 olarak kayıt edildi.

 Şiddetli Deprem ve Hortum Meydana Geldi! Çok Sayıda Yaralılar Var
 Şiddetli Deprem ve Hortum Meydana Geldi! Çok Sayıda Yaralılar Var Mehmet Demirbilek

İzmir Urla açıklarında 11 Şubat 22:23 sularında 3,8 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD tarafından gelen açıklamalara göre depremin derinliği 4.0 olarak kayıt edildi.

İzmir'de Deprem Mi Oldu?

İzmir'de deprem mi oldu? sorusu kısa süre içerisinde sosyal medya gündeminde en çok konuşulanlar arasında yer alırken; yapılan resmi açıklamalar sonucunda bilgi doğrulandı. 

En ufak bir hasar ya da can kaybı olmadığı kayıtlarda yer alırken vatandaşların yeniden korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Yaşanan büyük depremin ardından İzmir artçı depremler gibi ufak çaplı sarsıntılar oluşmaya devam ediyor. 

Depremin ardından kısa süre geçmeden meydana gelen hortum İzmir Çeşme yakınlarında 16 kişinin yaralanmasına neden oldu.

İzmir’de Hortum Çıktı!

İzmir Çeşme açıklarında meydana gelen hortum tüm vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden olurken Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, ilçede meydana gelen şiddetli yağış ve hortumdan dolayı ilk belirlemelere göre 16 kişinin yaralandığını açıkladı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çatak sosyal medya hesabından İzmir’in Çeşme ilçesinde meydana gelen hortum ilgili paylaşımda bulundu. Çatak, yaptığı paylaşımda “İzmir/Çeşme-Alaçatı’da hortum ve aşırı rüzgardan 9’u bir inşaat alanındaki işçi barakalarının üzerine vinç devrilmesi sonucu yaralananlar olmak toplam 16 yaralı hastaneye intikal etmiştir. AFAD ve ilgili kurumlar çalışmalarını sürdürüyor. Durum stabil. Geçmiş olsun İzmir” ifadelerine yer verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!