Hakkari’den kan donduran bir olay! Kahve içmek için ve davet ettiği iş arkadaşına tecavüz etti!

Hakkari sınırlarında akıl almaz bir olay meydana geldi. Bir kurumda görevine devam eden E.T. ismindeki memur, farklı birimde memur olarak görevine devam eden G.A.Ü. isimli kadına tecavüz etti. Yaşanan olaylar karşısında G.A.Ü. yaşamış olduğu olaydan dolayı suç duyurusunda bulunması ile gerçekler ortaya çıktı.

Hakkari’den kan donduran bir olay! Kahve içmek için ve davet ettiği iş arkadaşına tecavüz etti!
Hakkari’den kan donduran bir olay! Kahve içmek için ve davet ettiği iş arkadaşına tecavüz etti! Mehmet Demirbilek

Hakkari sınırlarında akıl almaz bir olay meydana geldi. Bir kurumda görevine devam eden E.T. ismindeki memur, farklı birimde memur olarak görevine devam eden G.A.Ü. isimli kadına tecavüz etti. Yaşanan olaylar karşısında G.A.Ü. yaşamış olduğu olaydan dolayı suç duyurusunda bulunması ile gerçekler ortaya çıktı.

E.T. ismindeki memur, aynı kurumda farklı birimde görevine devam eden G.A.Ü. ismindeki arkadaşını kahve içmek için evine davet etti. Genç kadın yaşadığı olayı ertesi gün kurum müdürüne anlatarak, polis eşliğine hastaneye götürüldü. 28 Şubat tarihinde genç kadın il emniyet müdürlüğüne giderek ifade verdi ve mesai arkadaşı E.T. ismindeki şahıstan şikayetçi oldu.

İfadesi sırasında genç kız; ‘’ kendisine tecavüz eden şahsa ben bundan sonra ne ortada kaldığımı ve ne yapmam gerektiğini, bu saatten sonra evlenmemiz gerektiğini, evlenmezsek ailemin beni öldüreceğini söyledim. Fakat bana benim çok borcum var, evlenmek gibi bir şey düşünmüyorum dedi ve odadan ayrıldı. Olayın ardından bir gün sonra yanına gitse bile yine bu evlilik olayına sıcak bakmadığını söyledi. ‘’ ifadesine yer verdi.

İddiaları ret etti…

G.A.Ü. ismindeki genç kızın yaşadığı olaylardan sonra E.T. ismindeki şahıstan şikayetçi olsa bile şüpheli iddiaları kabul etmedi. Genç kadının odasına gittiğini ve her şeyin genç kızın kendi rızası ile olduğunu, aralarında daha önceden de yakınlık olduğunu, tecavüz etmediğini dile getirdi.

Evleneceğim dedi, vazgeçirdi…

Olayın emniyet güçlerine kadar lanse etmesinin ardından E.T. ismindeki şahsın babası genç kızın babası ile irtibat kurarak 8 Şubat tarihinde Ankara ilinden Hakkari sınırlarına kadar geldi. Evlendirilmelerine karar verildi. 11 Şubat tarihinde şahıslar sağlık raporu aldıktan sonra evlenmek için gün almaya gittiler. Genç kadın yüzük taktıktan sonra şikayetini geri aldı. Fakat E.T. ismindeki şahıs şikayet geri alındıktan sonra evlenmekten vazgeçti.

Yüzükler takıldı, şikayet çekildi, evlilikten vazgeçildi…

G.A.Ü ismindeki genç kızın babası yaşanan olayların ardından E.T. ismindeki şahıs ve babasından şikayetçi oldu. Genç kızın şikayeti alması şartı ile evliliklerin onaylandığını dile getiren E.T. ismindeki şahsın babası şikayet geri alınınca evlilikten vazgeçtiler. Genç kızın babası evlilik vaadi ile şikayeti aldıran, sonra da düğünden vazgeçen baba ve oğuldan şikayetçi oldular.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!