Tesla Model 3 Hız Güncellemesi

Tesla Model 3 Hız Güncellemesi

Tesla Model 3, yeni bir güncelleme ile hızlanıyor. Yazılım güncellemesi ile Tesla Model 3 güncellemesi hız alacak.

Teknoloji - 2019-12-25 15:12:24

Yayınlanan Tesla Model 3 OTA güncellemesi ile artık daha da hızlı. İki motorlu olan bu modelde güncelleme ile fazla hız, 2 bin dolarlık bir ödeme ile size sunuluyor. Belirlenmiş olan ödeme, güncelleme için 2.000 Dolar!

OTO / Şebeke Üzerinden Güncelleme

Şebeke üzerinden güncelleme olacak. Tesla, otomatik güncelleme konusunda son derece başarılı. Otomobillerde yazılımları sürekli olarak güncel tutmak için gereken çalışmalar titiz bir şekilde gerçekleşmekte. Yayınlanan dosyaların güncelleme için kullanılması ise direkt olarak belirlenmiş olan ödemenin gerçekleşmesi ile olacak. 2.000 Dolar üzerinden yapılacak olan indirmeler ile güncelleme gelecek. Özellik aktif hale gelerek, ödeme sonrasında direkt olarak aracın hız kazanması da mümkün olacaktır.

OTO Şebeke Güncelleme Farkı

Peki, güncelleme ile ne olacak? Tesla oto güncelleme farkı kapsamında, kullanıcılar ne olacağını merak ediyor. Roadshow isimli siteden alınan bilgilere göre, iki motorlu olan Model 3 için güncelleme öncesinde 0’dan 100’e 0.5 saniye daha hızlı çıkacak olduğu açıklaması yapıldı. Daha öncesinde saniye olan bu süre içinde, güncelleme ile 3.4 saniyeye çekilmiş olması da son derece önemli. Model 3 performans serisine bakıldığında neredeyse aynı seviyeye geldiği belirtilmektedir. Performans serisi aynı testi 3.3 saniyede tamamlayabiliyor.

Tesla’ya sorulan güncellemeler neden ücretsiz değil sorusu?

Evet, merak edilen sorular arasında Tesla’nın neden güncellemeleri ücretsiz bir şekilde sunmadığı var. Ancak Tesla bu soruları yanıtsız bıraktı! Henüz, neden güncellemelerin ücretsiz olmadığı yönünde sorulan sorulara bir açıklama yapılmadı.

Güncellemeler hakkında değişen – gelişen detaylar sizlere sunuluyor olacak!

Oled Ekran Üretimi

Diğer önemli bir haber ise Oled ekran üretimi olarak açıklandı. Bakıldığında üretim için sunulacak olan seçenekler olduğu da görülüyor. LG Display, Cadillac ve Mercedes otomobiller için OLED ekran üretimi yapılacak olduğu açıklandı. Bunu sabırsızlık ile bekleyenler için müjde! Üretim konusunda yapılacak olan açıklama ile direkt olarak bu alanda üretim yapılacağı da öğrenildi!

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink elektronik sigara