Spotify’den Evcil Hayvanlara Özel Çalma Listesi

Spotify’den Evcil Hayvanlara Özel Çalma Listesi

Dünyanın en popüler müzik akış platformu olan Spotify evcil hayvanlar için özel olarak hazırlanan bir çalma listesini oluşturmaya imkân veren hizmetini kullanıma sundu.

Teknoloji - 2020-01-20 12:30:26

Dünya çapında platformların yaşadığı rekabet sayesinde alınan hizmetin kalitesi ve çeşitliliğinde büyük artışlar yaşanıyor. Bunun en sor örneği ise Spotify tarafından geçtiğimiz günlerde evcil hayvanlara yönelik bir hizmetle ortaya çıktı.

Bu hizmete göre artık besledikleri evcil hayvanları için özel bir şarkı listesi oluşturabilecekler. Üstelik bu hizmeti kullanabilmek için son derece basit birkaç adımı takip etmeniz yeterli oluyor. Sunulan bu hizmetin şimdiden birçok evcil hayvan sahibi tarafından kullanılmaya başlandığı bilgisi veriliyor.

Evcil Hayvanın Türü ve Özelliğine Göre Çalma Listesi

Spotify tarafından evcil hayvanlara özel olarak tasarlanan bu yeni özellikle birlikte kişilerin dinleme alışkanlıkları ve evcil hayvanın doğasına yönelik olarak sorulan bazı sorulara verilen yanıtlara göre sistem tarafından özel olarak 30 şarkılık bir liste derleniyor.

Sorulan bu sorulara en güncel ve doğru cevapları vermek listenin tam ve amacına hizmet edecek şekilde hazırlanmasında büyük önem arz ediyor. Spotify tarafından sunulan bu hizmet şimdilik sadece kuş, köpek, hamster, kedi ve İguana seçenekleri yer alıyor. Evcil hayvanın cinsi seçildikten sonra ise evcil hayvanın genellikle rahat mı yoksa enerjik mi, utangaç mı yoksa arkadaş canlısı mı olduğunu anlayabilmek adına verilen sorular sonrasında evcil hayvan için özel liste hazırlanmış oluyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink elektronik sigara