Fatih Çıtlak Kimdir? Fatih Çıtlak Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Nedir?

Fatih Çıtlak Kimdir? Fatih Çıtlak Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Nedir?

Fatih Çıtlak, Kanal D ekranlarında sahur programı yaparak tanınmaktadır. Fatih Çıtlak’ı tanıyan birçok kişi nasıl kilo verdiği gibi konular merak etmektedir. Vermiş olduğu kilolar ile gündem haline gelen Fatih Çıtlak kimdir sorusu da tanımayanların merak ettikleri konulardan bir tanesidir. İşte ünlü ilahiyatçı hakkında merak edilen diğer detaylar..

Teknoloji - 2020-05-07 21:25:47

Fatih Çıtlak Kimdir?

Samimi tavırları, esprili yönü ve sevilen sohbeti ile sahur programı yaparak iyi bir izleyici kitlesi bulunan Fatih Çıtlak, son yıllarda vermiş olduğu kiloları ile gündeme gelen bir ilahiyatçıdır. Son yıllarda vermiş olduğu kilolarla gündeme gelmesi ardından pek çok kişi Fatih Çıtlak kimdir diye de merak etmektedir. 1967 yılında, İstanbul’da dünyaya gelen Fatih Çıtlak, Fatih İmam Hatip Lisesi mezunudur. Üniversiteyi ise İstanbul Marmara Üniversitesi’nde Arapça ve İslami İlimler Bölümü’nde tamamlamıştır.

Daha önceleri TRT’de Gece Kahvesi adında ramazan programı yapan Fatih Çıtlak, iki sene de ATV ekranlarında sahur programı yapmıştır. Evli ve dört çocuk babası olan Fatih Çıtlak şimdi ise Kanal D ekranlarında sahur programı sunuculuğu yapmaktadır.

Fatih Çıtlak radyo ve televizyon programlarında İslam tarihi ve tasavvuf konularını işlemektedir. Tüm bunların yanı sıra çok sayıda konferans ve sempozyumda da konuşmacı olarak katılmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu olan Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Uzuner’in de dayısıdır.

Fatih Çıtlak Mide Ameliyatı Olarak Mı Zayıfladı?

Yıllar önce yapmış olduğu ramazan programlarında 100 kilo üzerinde olan Fatih Çıtlak hoca bir sene sonra yaptığı ramazan programında 80 kilolara kadar düşmüş olarak görüldü. Bu kadar kilo farkının ardından birçok kişi Fatih Çıtlak hocanın mide ameliyatı olduğunu düşünmeye başladı.

Bunun üzerine kendisine konu hakkında sorular yöneltilse de Fatih Çıtlak hoca bu soruların cevaplarını yanıtlamıyor. Yine Fatih Çıtlak hocanın program içerisinde küçük bir hap alması da pek çok kişinin bu kez de zayıflama hapı kullanarak zayıfladığını düşünmelerine sebep olmuştur. Ancak Fatih Çıtlak bu konu üzerine gelen soruları da yanıtsız bıraktı. Bu nedenle de hocanın nasıl kilo verdiği bilinmiyor

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink Smok