Alaina Gassler Tarihe Gömecek Teknoloji Geliştirmeyi Başardı!

14 Yaşında ki Alaina Gassler, araçların kör noktayı tespit etmesi için projektör teknolojisini keşfetti. Alaina Gassler Tarihe Gömecek Teknoloji Geliştirmeyi Başardı!

Alaina Gassler Tarihe Gömecek Teknoloji Geliştirmeyi Başardı!
Alaina Gassler Tarihe Gömecek Teknoloji Geliştirmeyi Başardı! Mehmet Demirbilek

Amerika ülkesinde yaşam süren 14 yaşında ki Alaina Gassler, yeni bir teknolojiye imza attı. Araçların kör noktalar sebebiyle görülmeye bölgelerin bundan böyle projektörler yardımıyla görünmesini sağlayacak yeni bir teknoloji keşfetmeyi başarmış oldu. Elde edilen raporlar ışığında her yıl Amerika ülkesinde  840.000’den fazla trafik kazası meydana geliyor.

Yaşanan trafik kazaları da ister istemez mal ve can kaybına sebebiyet veriyor. Üstelik kazaların bu denli fazla olmasının altında yatan sebeplerden birisi de kör noktalardan kaynaklı olduğu tespit edildi. Sürücülerin en çok zorlanmış olduğu kör noktalar, görüş açılarını engellediklerinden dolayı doğal olarak kaza kaçınılmaz oluyor. Her ne kadar çağımızda teknolojik gelişmeler hız kesmeden devam ettiği süreçte hala kör noktalara çare bulunamamıştı.

Kör Noktalara Yeni Teknoloji Hamlesi Geldi

Henüz ehliyeti bile olmayan 14 yaşında ki çocuk, akıl almaz bir teknoloji bulmayı başardı. 14 Yaşına sahip bir kız çocuğu tarafından geliştirilen yeni bir teknoloji sayesinde kör noktalarla ilgili yaşanan problemler çözülebilir. Amerika şehrinde yaşam süren kız çocuğu n sekizinci sınıf öğrencisidir. Alaina Gassler tarafından keşfedilen teknoloji ise  kör noktaya düşen yerin görüntülenmesine yardımcı olacak yeni bir teknoloji olarak karşımıza çıkıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!