Twitter Aktif Olmayan Hesapları Silecek!

Son yıllarda eski popülerliğinden uzak olan Twitter aldığı karar ile 6 aydan daha uzun bir süre zarfından aktif olmayan kullanıcı hesaplarını sileceğini açıkladı.

Twitter Aktif Olmayan Hesapları Silecek!
Twitter Aktif Olmayan Hesapları Silecek! Mehmet Demirbilek

Son yıllarda sosyal medya platformları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanmaya başladığı görülüyor. Artık sosyal medya platformlarında kullanıcı sayısı kadar etkileşim oranının da oldukça önemli gale gelmesi ile birlikte birçok sosyal medya platformu politika değişikliğine gidiyor.

Bunun en son örneği ise Twitter tarafından gerçekleştirilecek. Twitter yönetiminin aldığı karar ile 6 aydan daha uzun bir süre aktif olmayan ve herhangi bir giriş yapılmayan hesapların 11 Aralık 2019 tarihinden itibaren silineceği açıklandı. Ayrıca bu tarihten sonra standart bir şekilde aynı kurala uymayacak ola n hesaplarda süresi dolduğunda otomatik bir şekilde silinecek.

Hedef Etkileşimi ve Uygulama Kullanma Oranını Arttırmak

Twitter tarafından alınan bu kararın temelinde ise sosyal medya platformu içerisinde etkileşimi arttırmak ve insanları uygulamayı kullanmaya teşvik etmek olarak görülüyor. Çünkü Twitter her ne kadar kullanıcı sayısı anlamında dünyanın en iyi sosyal medya platformları arasında yer alsa da son dönemde etkileşim anlamına geride kalmaya başladığı görüldü.

Twitter geçtiğimiz günlerde de birçok yeniliği kullanıcılarının beğenisine sunmuştu. Twitter 11 Aralık tarihinden sonra silinecek hesaplarla ilgili ise o hesaba bağlı e-mail adreslerine bir bilgilendirme maili yolladığı görüldü. 11 Aralık tarihinden önce uygulamaya giriş yapan kullanıcıların hesapları ise silinmekten kurtulacak

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!