Türkiye UFO Haritası - UFO Kavramı

Türkiye UFO Haritası - UFO Kavramı

UFO’lar 1947 yılından Roswell UFO Kazası olayından itibaren Dünya’mızı sıklıkla ziyarete gelmişlerdir. İlk UFO Kavramı aslında Roswell olayından sonra Dünyaca kabul edilebilinir bir hal almıştır.

Teknoloji - 2019-11-23 05:35:29

UFO’lar Çeşitli bilim insanları ve araştırmacılar tarafından da en çok merak edilen ve araştırılan konuların başında gelse bazı devletler bu konuları örtbas etmişlerdir.

Kaçırılma Kavramı

Roswell olayından sonra Tanımlanamayan uçan nesne UFO Tabiri özellikle Amerika birleşik devletlerine sıklıkla gündeme gelirken beraberinde getirdiği Kaçırılma fenomeni ise basına damga gibi vurmuştu.

Kaçırılma olaylarının en bilinen örneği ise Travis Walton olayıdır. “Travis Walton o gece arkadaşlarıyla birlikte mesleği olan odunculuk görevini yerine getirerken, parlak bir cisim görürler ve ışığın yanına giden grup gördükleri karşısında şok olup panik yaşayarak kaçarlar. Fakat, kaçmayan bir isim vardır. Travis, gördüğü ışığın daha yakınına giderek cisimle beraber aniden ortadan kaybolmuştur.”

Günümüzde İnsan Kaçırılma olayları halen sürmekte ve konu halen gizemini korumaktadır. Özellikle Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da insan kaçırılma olayları sıklıkla yaşanmaktadır.

İmplantlar

Kaçırılan insanlar Dünya’ya döndüklerinde herhangi bir şey hatırlamazlar. Bazı insanlarda alerjik reaksiyonlar meydana gelse de bazı kaçırılan insanlarda burun kanaması, kulak arkası kaşıntısı, işaretler, yanık izleri ve baş ağrısı şikayetleri bulunmaktadır. Kaçırılan kişi kaçırıldığını ne yazık ki fark edemez. Sadece, gördüğü anlık sanılar ve flash gibi göz önünde patlayan ışıklar gibi sendromlar yaşayabilir. Kişi kendinde birtakım değişiklikler hissedebilir. Algı yapısı değişir ve daha detaylı bir düşünce sistemine sahip olabilir.

Kişiler kaçırıldıklarını sadece regresyon, hipnoz altında anlayabilir. Hipnoz seansı sırasında o an a dönerek yaşadığı olayı birebir anlatabilir. Hatta geminin içine alındıysa geminin içini tarif edebilir, Telepatik yolla kurulan iletişimi hipnoz seansı sırasında aktarabilir.

Kaçırılan insanlar’a yerleştirilen implant (mikroçip)’ler genelde inorganiktir. Fakat organik olan implantlarda mevcuttur. Organik olan çipler vücut içerisinde belli başlı reaksiyonlar gösterebilir ve hareket edebilirler.

Bir Kaçırılma vakasında hipnozla beraber ortaya çıkan bir mikroçipi rontgenini çektirdikten sonra aldırmaya giden kişi operasyon sırasında doktor’un “burada çip yok” demesiyle şoka uğrar ve şaşırarak tekrar rontgen çektirir. Çektirdiği rontgen sonucunda çip rastlanamaz diğer elinin rontgenini çektirdiğinde ise mikroçip sağ elinden sol eline geçmiştir.

Anlaşıldığı üzere organik mikroçipler, kişilerin davranışlarına ve düşüncelerine göre hareket edebilme kabiliyetine sahiptir.

Türkiye ve UFO’lar

Ülkemizde de Uzun yıllar boyunca UFO gözlemleri olmuştur. Özellikle Marmara bölgesi UFO’ların meskeni haline gelmiştir diyebiliriz. Bana kalırsa Türkiye’ye gelen UFO’lar insanları kaçırmaktan çok beslenmek amacıyla geliyorlar diyebilirim. Türkiye’nin deprem ülkesi olması sebebiyle Özellikle fay hatlarından açığa çıkan enerji ile ilgililendiklerini söyleyebilirim. Unutmayalım ki, Türkiye’de yada İstanbulda en çok UFO Gözlemi 16 ağustos 1999 yılında gerçekleşmişti yani o büyük 17 ağustos 1999 marmara depreminden bir gün önce.

UFOMU olarak Türkiye’de gözlemlenen ve bize ulaşan UFO ihbarları doğrultusunda, gözlem yapılan koordinantları pinleyerek açıklamalı bir şekilde rapor haline getirmeyi hedefliyoruz.

Türkiye’de UFO ihbar raporları ne yazık ki tutulmuyor. Aslında her bir rapor onları daha iyi tanımamız için bir ipucu niteliğinde. Bunu kavrayabildiğimiz zaman B planına geçecekler. Şuan hala A planındalar onları sadece uzaktan gözlemleyebiliyoruz fakat davranışları hakkında herhangi bir fikrimiz yok.

Türkiye UFO Haritası ile Tarih, Saat ve Açıklamalı olarak UFO raporları tutarak Dünyadışı Varlıkların davranış biçimlerini çözmeye yardımcı olacağımıza inanıyoruz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi NUTUK - Backlink Smok