Çanakkale'de Çekilen İnanılmaz UFO Görüntüsü

Çanakkale'de Çekilen İnanılmaz UFO Görüntüsü

Görüntüyü çeken, Ayhan Güler ve Yalçın Yalman ile yaptığımız telefon konuşmasında..

Teknoloji - 2019-11-26 11:07:47

"Havada parlak bir cisim vardı ne olduğu konusunda herhangi bir fikrimiz yoktu. Yanımızda bulundurduğumuz ekipmanlar ile görüntüyü kaydetme şansımız oldu. Görüntüyü kameramız ile yakınlaştırarak Cismin esas şeklini gördüğümüzde gözlerimize inanamadık. Görüntüde ki cisimi yaklaşık olarak 4-5 dk takip ettikten sonra cisim yavaş yavaş hareket ettikten sonra aniden ortadan kayboldu" dedi.

Yalçın Yalman, Bilindiği üzere 2009 yılında Dünya'da ilk NASA onaylı Kumburgaz'da UFO videosunu çeken kişi olmuştur.

Yaptığımız görüşmede; Ufolog Yalçın Yalman, UFO Gözlemlerinin artacağını, 2025 yılı ve sonrasında ilk açık temasın gerçekleşebileceğini öngörüyor.

Maddi yönden sıkıntı çeken, Dünya'nın Tek NASA Onaylı UFO Görüntüsüne sahip olan Yalman ek olarak...

"2009 yılında çektiğim Kumburgaz UFO Görüntüsünü ve beni kullanarak birçok şahıs üzerimden prim yaptı. Şuan beni ne arayan ne de soran var. Ben elimdeki imkanlar doğrultusun da UFO Gözlemlerimi yapmaya devam ediyorum. 2009 yılında ki görüntü birilerinin malzemesi oldu. O görüntü'den ve benim üzerimden çok paralar kazanıldı. Şuan Çanakkale'de maddi zorluklar içerisinde yaşıyorum" dedi.

SONUÇ

Görüntü, UFOMU Platformumuza "Yalçın Yalman" tarafından 24/11/2019 tarihinde gönderildi. İlgili video'nun konstrast analizleri, sıcaklık, soğukluk yoğunluğu ve piksel değerleri incelenmiştir. Video'nun herhangi bir Montaj, Yansıma, Maket, Drone veya benzeri bir aldatmaca olmadığı Platformumuzca onaylanmıştır. Video'dan alınan ekran görüntüleri, Fotoforensics yöntemiyle de ayrı bir incelemeye tabi tutularak, yine aynı şekilde herhangi bir aldatmaca veya yanıltmaca oluşturmamaktadır. Alınan ekran görüntüsünün veya video kaydı'nın analizlerini ve incelemelerini arzu eden herkesin yapabileceğini belirtiriz. info at ufomu.com mail adresine "Yalçın Yalman UFO videosu inceleme isteği" başlıklı boş bir mail atarak video'nun sıkıştırılmamış mevcut haline erişim sağlayabilirsiniz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink Smok