Onur Akay, Bülent Ersoy'dan doğum günü hediyesi istedi!

Onur Akay, geçtiğimiz günlerde magazin gündemine gelen Bülent Ersoy'la arasında olan tazminat davası ile ilgili ilk kez konuştu ve kendisine gelen dava tebligatlarını da ilk kez yayınladı.

Onur Akay, Bülent Ersoy'dan doğum günü hediyesi istedi!
Onur Akay, Bülent Ersoy'dan doğum günü hediyesi istedi! Mehmet Demirbilek

Diva Bülent Ersoy tarafından kendisine 50 Bin TL'lik tazminat davası açılan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, davanın dört sene sonra yeniden devam etmesi üzerine Magazin Masası muhabiri Uğur Kotan'a konuştu. Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine gelen dava haberlerinden sonra Bülent Ersoy bir magazin programına telefon bağlantısı yapmış ve "Ben onu hiç bilmiyorum. Öyle bir şey yani yapmadım ben. O zamanında yaşanmış. Bu nereden çıkıyor, affetmedi, yok yeniden verdi falan. Bunlar asparagas haberler." ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine kendisine gelen dava tebligatlarını paylaşan Onur Akay, Ersoy'la ilgili paylaşım yaptığı ve davalık olduğu fotoğrafların asıl kaynağını da ilk kez anlattı. Akay, "Bir kanalda bir belgesel izledim. O Yıldızlar Hiç Sönmesin isimli bir belgesel. Tayfur Göçmenoğlu Bülent Hanım'ın bir belgeselini hazırlamış ve bu benim paylaştığım fotoğrafları belgeselde kullanmış. Ben bunu ekranda izledim ve daha sonra programın videosunu internetten aldım, fotoğrafları içinden aldım. O konu ile ilgili de benim bilgim vardı ortak dostlarımızdan ve tbt yapmıştım." ifadelerini kullandı.

"BU MÜBAREK GÜNLERDE AFFETMEK GEREKİR, KÜSLÜK OLMAZ"

Bülent Ersoy'la ilgili, "Üzdüğüm için çok üzüldüm" diyen Onur Akay, dava sürecinden de bahsetti."Yeniden dava açılmış, bize tebligat geldiğine göre, Bülent Hanım'ın avukatlarının mutlaka haberinin olması lazım. Bülent Hanım canlı yayına bağlandı. Ben yeniden dava açmadım dedi. Doğru yeniden dava açılmadı. 2017 yılında görevsizlik kararı verilen dava yeniden açılmış. Acaba avukatları ile arasında bir iletişim kopukluğu mu var bilmiyorum. 29 Nisan'da yeniden dava görülecek. 28 Nisan'da benim doğum günüm. Bu mübarek günlerde affetmek gerekir, küslük olmaz, Bülent Hanım'dan bir doğum günü hediyesi bekliyorum. Affedeceğini biliyorum, onu çok seviyorum. Doğum günüm için belki dilekçe verip çekerek bir hediye vermiş olabilir bana. Ben kendisine yeni çıkan "Görmeden Sevmek" isimli kitabımı ithaf ettim. Yani bana dava açtığı için değil, efsane isimlerle röportajlarımı, şiirlerimi topladığım ve yıllardır üzerinde çalıştığım bir kitap. Kolumu kesin kanım Bülent Ersoy diye akar. O bizim ustamız, ekolümüz, çok seviyorum onu." ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy, meslektaşı Onur Akay'ı affetmedi. Ersoy, erkeklik dönemine ait fotoğrafları 2016 yılında Facebook adresinden paylaştığı için Akay'a, 50 bin TL tazminat istemiyle dava açmıştı. 22. Asliye Hukuk Mahkemesi, 2017 yılında görülen ilk duruşmada dosya içeriğine girmeden görevsizlik kararı vermişti. Mahkeme, davanın 4 yıl aradan sonra 29 Nisan günü, 22. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülmesine karar verdi.

Bülent Ersoy böyle bir davanın devam etmediğini ve çıkan haberlerin asparagas olduğunu söylese de, tebligatlar incelendiğinde Ersoy'un avukatının yeniden davaya girdiği ve dava için mahkemeden gün verildiği görülmektedir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!