Bomba İddia! Serra Arıtürk, Ünlü Oyuncu Kadir Doğulu'dan Hamile Mi?

Felaket Tellalı olarak bilinen Onur Akay, bu sabah Söylemezsem Olmaz canlı yayınında yine herkesi şoke edecek açıklamalarda bulundu.

Bomba İddia! Serra Arıtürk, Ünlü Oyuncu Kadir Doğulu'dan Hamile Mi?
Bomba İddia! Serra Arıtürk, Ünlü Oyuncu Kadir Doğulu'dan Hamile Mi? Mehmet Demirbilek

Nutuk.com.tr'de yer alan habere göre; Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bu sabah Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun sunduğu Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde ise katıldığı bir başka canlı yayında Akay, "Kulislerde olan iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi" diyerek ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün eşi oyuncu Kadir Doğulu'nun, bir dönem dizi partneri olan Serra Arıtürk'le imam nikâhlı evli olduğunu iddia etmişti. Canlı yayında "Serra Arıtürk oyuncu partneriydi Kadir Doğulu'nun. Onunla imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var" ifadelerini kullanan Akay, bu duyumu Doğulu ve Atagül çiftinin yakın çevresinden aldığını ve bu yakın çevresinin içinde ünlü isimlerin de olduğunu öne sürmüştü.

SERRA ARITÜRK HAMİLE Mİ?

Bu konu ile ilgili bugün Söylemezsem Olmaz canlı yayınına katılan Onur Akay, açıkladığı detaylarla herkesi yine şoke etti. Kadir Doğulu'nun Serra Arıtürk'ün ailesi ile tanıştığını programdaki ifadeleri ile iddia eden Onur Akay, Doğulu ve Arıtürk'ün Urla'da bir evde buluştuklarını ve Arıtürk'ün annesi ve babasının da Urla'da yaşadığını, kendisine çevredekilerden gelen bilgiler arasında Serra Arıtürk'ün hamile olduğunu söyleyenlerin bulunduğunu da sözlerine ekledi. Ayrıca bir ünlü oyuncunun Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti ile çok uğraştığını ve bu ünlü ismin Doğulu ve Atagül hakkında birçok fotoğraflı istihbaratlar da bulunduğunu anlattı.

Ayrıca Kadir Doğulu'nun Ankara'da Ortadoğu Teknik Üniversitesi'ne de gittiğini ve üniversiteye Serra Arıtürk'ün babaannesi ile katıldığını iddia etti. İddia edenlerin üniversite öğrencisi olduğunu ve öğrencilerin Serra Arıtürk'ün babaannesi ile çekilen fotoğrafları gönderdiklerini söyleyerek, fotoğrafı Söylemezsem Olmaz'a göndereceğini açıkladı. Akay, "Babaannesinin fotoğraflarına baktığımda aynı kişi olduğunu bende fark ettim." dedi.

O fotoğrafı göndermesini isteyen Seren Serengil ise konu ile ilgili Onur Akay'a, "Bu iddialar bana deli saçması geliyor ama senin açıkladığın her şey doğru çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!