Müge Anlı'nın Kazancını Duyan Şaşırıyor! Müge Anlı Ne Kadar Maaş Alıyor?

Herkesin merak ettiği sorulardan birisi Müge Anlı'nın aldığı maaş... Elde edilen bilgilere göre, televizyon programı sunucuları maaşlarını genellikle aylık değil haftalık alıyor. Çünkü maaşlar bu düzene göre kurulu. Peki Müge Anlı ne kadar maaş alıyor?

Müge Anlı'nın Kazancını Duyan Şaşırıyor! Müge Anlı Ne Kadar Maaş Alıyor?
Müge Anlı'nın Kazancını Duyan Şaşırıyor! Müge Anlı Ne Kadar Maaş Alıyor? Mehmet Demirbilek

Televizyon ekranlarının sabah kuşağında uzun süreden beri en çok izlenen ve reyting rekorları kıran Müge Anlı, sunmuş olduğu program sayesinde 2008’den beri çok tutulmuş. ATV ekranlarında yayımlanan Müge Anlı ile tatlı sert programı 15 senedir istisnasız her sezon devam edip yapımcılığı ve dobralığıyla gönülleri fethetmiştir.

Herkesin merak ettiği sorulardan birisi Müge Anlı'nın aldığı maaş... Sizler için Müge Anlının aldığı maaşı derledim gelin hep beraber inceleyelim.

Elde edilen bilgilere göre, televizyon programı sunucuları maaşlarını genelde aylık değil haftalık alıyor. Çünkü maaşlar bu düzene göre kurulu.

Müge Anlı'nın ATV ile olan anlaşması haftalık 80 Bin TL.

Türkiye şartlarını baz alırsak epey yüksek bir ücret aldığını iddia edebiliriz.

Ayrıca sabah saat 10’da başlayan ve 12:45 ‘te biten ve hafta sonları yayınlanmasına rağmen, bazı kişiler bunu hak ettiğini söylerken, bazı kişiler ise bu tutarların çok abartı tutar olduğu tezini savunuyor.

Merak edenler için söyleyeyim bu tutara reklam tanıtımlar ve yan gelirler dahil değildir. Çünkü; reklam tanıtım vs. Herhangi bir gelirleri mevcut değildir.

Yani kısacası Müge Anlı’nın aylık 320 bin Lira maaş alması gerekirken ek gelir ve reklam tanıtımlarla, hürriyetin yayınını yaptığı ilana göre Müge Anlı ayda tam tamına 900 Bin TL maaş alıyor. Bu da demek oluyor ki bir birey ömrü boyunca asgari ücretle çalışsa dahi Müge Anlının bu programdan aldığı parayı alamıyor.

Bu demek oluyor ki, Müge Anlı hiçbir şekilde yıldırma politikalarına boyun eğmeden dimdik devam ettirdiği programdan çok güzel bir kazanç elde ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!