Best Model yarışması ile ilgili şoke eden bir iddia gündeme bomba gibi düştü

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçtiğimiz sene taciz iddiaları ile gündeme gelen Best Model yarışmasına, bu ise sene sadece 15 kişinin başvurduğunu iddia etti.

Best Model yarışması ile ilgili şoke eden bir iddia gündeme bomba gibi düştü
Best Model yarışması ile ilgili şoke eden bir iddia gündeme bomba gibi düştü Mehmet Demirbilek

Felaket tellalı olarak bilinen yazar Onur Akay, geçtiğimiz sene taciz iddiaları ile gündeme gelen Best Model yarışmasına, bu ise sene sadece 15 kişinin başvurduğunu iddia etti.

"İşte Best Model'ın çöküşü!" başlıklı bir yazı kaleme alan ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Best Model yarışmasına düşük katılım olunca, Erkan Özerman ve ekibinin sosyal medyada arayışa geçtiğini ve yakışıklı buldukları kişilere mesajlar atarak, Best Model yarışmasına girmesi için tekliflerde bulunmaya başladığını iddia etti. Akay,"Erkan Özerman, 35. Best Model Türkiye Yarışması'nın başvurularını ise Ocak ayında başlattı. Ancak yarışmaya başvurunun çok çok düşük olması nedeni ile başvurular defalarca uzatıldı.

En son 7 Temmuz 2022 tarihine kadar uzatılan Best Model'a sadece 15 kişi başvurunca, Erkan Özerman'ın ekibi sosyal medyada arayışa geçti ve yakışıklı buldukları kişilere mesajlar atarak, Best Model yarışmasına girmesi için tekliflerde bulunmaya başladılar. Hatta kabul edenler fotoğraf çekilmeye bile gitti. Aslında bu tarihte Yarı final elemelerinin yapılması gerekirken, maalesef daha ön eleme bile yapılamadı." ifadelerini kullandı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ!

Geçen sene yapılan 34. Best Model Türkiye yarışmasının birincilerden çok, organizatör Erkan Özerman gündem olmuştu. Çeşitli televizyon kanallarına çıkan erkek yarışmacılar, şampiyonların daha önce belli olduğunu ve organizasyon sorumlusunun kendilerine "Erkan Özerman'a kim masaj yapmak ister?" şeklinde mesajlar attığını iddia etmişti. Günlerce magazin programlarında tartışılan olay sonrası, Best Model Of Turkey ve Best Model of The World'ün kurucusu Erkan Özerman, büyük tepki çekmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!