Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması: "Allah yolunda doğruyu söylemiş"

Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuşarak Meriç Erkan'ın doğruyu söylediğini ifade etti.

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması:
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması: Mehmet Demirbilek

Meriç Erkan'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Eski yaşantısına tövbe ettiğini söyleyen Erkan, sarık ve cübbe takarak "Mahmut" adını aldı. Erkan, ekranlardaki her şeyin kurgu olduğunu da ifade etti.

"HİÇ BİR ZAMAN BERABERLİĞİM OLMAMIŞTIR"

Erkan'ın son görüntüsünü gören Ahu Tuğba'dan konu ile ilgili ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuştu. Tuğba, "Onur'cuğum benim kendisiyle hiç bir zaman bir beraberliğim olmamıştır, olamazda. Televizyon formatıydı ve televizyonda kendi iradesiyle yaptıklarıydı. Bu programı çekenler kameramanına kadar herkes bilir aramda bir şey olmadığını. 1989 yılında sinema filmi çekmiştik fakat sinema hayatında başarıyı yakalayamadı. Yaşadıklarımızın kurgu olduğunu söylediyse, Allah yolunda doğruyu söylemiş." ifadelerini kullandı.

Onur Akay yazısında, "Annem ve kardeşim de yıllar önce Ortaköy'de Meriç Erkan'a rastlamış ve annem, "Ahu Hanım'la yaşadıklarınız doğru mu?" diye sorduğunda, Meriç Erkan her şeyin kurgu olduğunu ifade etmiş." açıklamasını da yaptı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!