Ünlü Şarkıcı Gülşen'den Yeni Şarkı Kararı Geldi!

Dün sabah Levent Polis Merkezi'ne giderek elektronik imza atan Gülşen'in avukatından yeni açıklama geldi.

Ünlü Şarkıcı Gülşen'den Yeni Şarkı Kararı Geldi!
Ünlü Şarkıcı Gülşen'den Yeni Şarkı Kararı Geldi! Mehmet Demirbilek

Nutuk.com.tr'de yer alan habere göre; Bir konserinde imam hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı önce tutuklanan ve dört gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ünlü şarkıcı Gülşen hakkında ev hapsi kararı verilmişti. Daha sonra ise ev hapsi de kaldırılarak yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirilmişti.

Gülşen, dün sabah saat 08.30'da Levent Polis Merkezi'ne giderek, karakoldaki elektronik bölmeye parmak bastıktan sonra hiç kimseyle konuşmadan polis merkezinden ayrılmıştı.

Mustafa Barış Durak'ın avukatından edindiği bilgiye göre, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilen ünlü şarkıcı Gülşen, duruşmaya kadar hiçbir şekilde şarkı yapmama kararı aldı.

Şarkıcının avukatı, ancak duruşma bittikten sonra bir takım şeylerin netleşeceğinin bilgisini de aktardı. Ayrıca astronomik rakamlar ile tekliflerin yağdığı şarkıcının ilk konseri herkes tarafından merak edilirken, kendisinin kimseyle konuşmadığı, tüm vaktini oğlu ve ailesi ile geçirdiği ve tüm enerjisini davaya sakladığı da öğrenildi.

Daha önce 50 konserini iptal etme kararı alan Gülşen, 21 Ekim'de hakim karşısına çıkacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!