Özge Ulusoy'un işine mi son verildi?

Hacı Sabancı tarafından terk edildikten sonra kendini işine adayan Özge Ulusoy şimdi de sunuculuğunu yaptığı magazin programından ayrılmak zorunda kaldığı iddia edildi. Ulusoy iddiaları yalanladı.

Özge Ulusoy'un işine mi son verildi?
Özge Ulusoy'un işine mi son verildi? Mehmet Demirbilek

Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre evlilik yolunda ilerlediği Hacı Sabancı tarafından bir anda terk edilen Özge Ulusoy büyük üzüntü yaşamıştı. Hacı Sabancı, Özge'nin telefonunda ailesi hakkında hakaret içerikli mesajlarını yakaladığını açıklamış 'O kadına kalitesiz sıfatı az kalır' şeklinde bir cümle sarf etmişti.

Sessizliğe gömülen Özge Ulusoy 'Sadece işimle konuşulmak istiyorum' diyerek televizyonda bir magazin programı sunmaya başlamıştı. Fakat ünlü model ve sunucunun televizyon macerası kısa sürdü. Bu magazin programı sayesinde motive olan, tekrar hayata bağlanan Özge Ulusoy'un aniden işine son verildiği iddia edilmişti.

ÖZGE ULUSOY HABERİ YALANLADI!

Başarılı sunucu Özge Ulusoy Instagram hesabından, "Arı gibi çalışıyoruz maşallah. Şükrettikçe şükredecek şeyler artıyor... Boş konuşanlara inat işimin başındayım... Bilen de biliyor zate... Kasıtlı zarar verme amaçlı haberlere gülüp geçiyoruz. Meyve veren ağaç taşlanır" mesajını yayınlayarak hakkında çıkan haberi yalanladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!