Survivor Funda kimdir? Funda Alkayış kaç yaşında?

Survivor 2018'de Gönüllüler takımında yer alan Funda Alkayış merak ediliyor. Zayıflama amacıyla spor yapmaya başlayan Funda Alkayış ardından profesyonel bir sporcu olarak dünya şampiyonu olmuştur. Funda Alkayış Gönüllüler takımının başarılı yarışmacıları arasında sayılıyor. İşte Funda Alkayış hakkında bilinenler...

Survivor Funda kimdir? Funda Alkayış kaç yaşında?
Survivor Funda kimdir? Funda Alkayış kaç yaşında? Mehmet Demirbilek

Funda Alkayış kimdir? Survivor yaşantısına alışmaya çalışırken zaman zaman duygusal anlar yaşayan Funda Alkayış sık sık sayı almasına rağmen birçok oyunu da kaybediyor. Survivor izleyicileri Funda Alkayış kimdir? diye merak ediyor.

FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin'de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda tamamlamıştır.

2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır.

Ali Alkayış ile evlidir. Funda Alkayış, spora ilk başladığında ailesinin karşı olduğunu bunun nedeninin ise vücudunun morarmış olmasını gösteriyor. Ancak bu spordan vazgeçmediğini inat ettiğini ve başarılı olduğunu belirtmiştir.

Kickboksu erkek sporu olarak görmediğini bir çok kadın sporcunun erkek sporcudan başarılı olduğunu belirtmiştir. Bir sporda başarılı olmak için istemenin ve kazanmaya olan inancın önemli olduğunu belirtmiştir. Dünya Şampiyonu olan ve ülkemize 2 altın madalya getirmiştir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!