Çağatay Ulusoy yeni evine servet ödeyecek!

Yeni dizisinden bölüm başı 50 bin TL alacak olan Çağatay Ulusoy, şehir yaşamından kaçtı. İstinye’de oturan yakışıklı oyuncu, Hazal Kaya, Derya Tuna, Tan Sağtürk, Emel Sayın ve Özcan Deniz gibi ünlülerinde yaşam sürdüğü Zekeriyaköy’e taşındı.

Çağatay Ulusoy yeni evine servet ödeyecek!
Çağatay Ulusoy yeni evine servet ödeyecek! Mehmet Demirbilek

Şehrin gürültüsünden bunalan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor! Bunlardan biri de Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy... 

Yeni dizisinden bölüm başı 50 bin TL alacak olan Çağatay Ulusoy, şehir yaşamından kaçtı. 

Akşam Life'da yer alan habere göre; İstinye’de oturan yakışıklı oyuncu, Hazal Kaya, Derya Tuna, Tan Sağtürk, Emel Sayın ve Özcan Deniz gibi ünlülerinde yaşam sürdüğü Zekeriyaköy’e taşındı.

Şehir kargaşasından uzaklaşıp doğayla iç içe olmak isteyen oyuncu, Cansit Villaları’ndan kendisine lüks bir villa kiraladı.

Havuzlu 4 katlı olup 600 metre kare büyüklüğündeki ev için yakışıklı oyuncu, aylık 16 bin TL kira ödeyecek. Ulusoy’un bu evi tercih etmesindeki nedenin de villanın önünde ormana bakan iki dönüm arazisinin olması…

Gece hayatından ziyade evde eğlenmeyi tercih ettiği söylenen Ulusoy’un bu yaşam tarzı için büyük bir villa kiraladığı öğrenildi. Oyuncu yakın arkadaşlarını evinde ağırlayarak ilk partisini de verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!