Sevilen fiziye reyting şoku final yapoyo

Son dakika güncel haberler

Sevilen fiziye reyting şoku final yapoyo
Sevilen fiziye reyting şoku final yapoyo

ATV o dizinin fişini çekiyor! Erken final kapıda

Son günlerde deyim yerindeyse 'mantar' gibi türeyen dizi furyasına yeni sezonda ATV'de uymuştu. Büyük umutlarla başlanan dizi reytinglere yenik düştü. ATV kadrosunda adeta yıldızlar geçidi olan hangi dizinin fişini çekmeye hazırlanıyor?
ATV final modasına uydu. Dizilerde büyük bir revizyona giden kanallardan biride ATV oldu. Sonra olarak Bahtiyar Ölmez’e final yaptıran ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitmesi beklenen ATV bir dizisine daha final yaptırabilir.
Kısa bir süre önce Bahtiyar Ölmez dizisini bitiren ve bu sezon sonu başta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ve birçok diziyi bitireceği öngörülen ATV’nin o dizilerinden biri şimdiden belli oldu. ATV hangi diziyi bitirecek? İzleyicisi bu dizinin bitmesine çok üzülecek. Peki o dizi neden bitecek?
Kanallar eski, yeni demeden dizilerin ipini çekiyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla biten dizi haberi alıyoruz. ATV’de onlardan biri. Rakipleri kadar fazla final kararı almasa da ATV’nin yeni alacağı final kararı şok etkisi yaşatabilir
ATV’nin yeni başlayan iddialı dizisi 8. Gün’ün dün akşam ekranlara gelen 2. bölümü yine sınıfta kaldı. Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy ve Cem Davran’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor
Konusu herkesin dikkatini çeken dizinin, ilk bölüm reytinglerinin beklenenin çok altında kalması herkesi çok şaşırtmıştı. İkinci bölümden daha ümitli olan izleyenler istediğini bulmasına rağmen reytingler yine beklenenin çok altında kaldı.
Dizinin ikinci bölümü; Total’de 2.66 reytingle 16. sırada, AB’de 3.04 reytingle 13. sırada, ABC1’de 3.01 reytingle 15. sırada yer aldı.
İzleyenler dizi için korkarken; “Ne olur bitmesin!”, “Konusu çok güzel günü yanlış!”, “Bu bölüm baya iyiydi!”, “Umarım reytinglere kurban gitmez!”, “Cem Davran resmen ters köşe yaptı!” gibi yorumlar yaptılar.
Sen Anlat Karadeniz izle ATV, Sen Anlat Karadeniz canlı.... Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümü bu akşam evinize misafir olacak. Sen Anlat Karadeniz canlı izlemek için haberimize bakmanız yeterli olacak. Sen Anlat Karadeniz yine yeni bölümü ile nefes kesecek. ATV ekranlarında saat 20.00'de sevenleri ile buluşacak olan dizide bu akşam neler yaşanacak? Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm canlı izleme linki haberimizde. Peki Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır? İşte Sen Anlat Karadeniz İZLE, Sen Anlat Karadeniz Canlı İzle ve Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm izle

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!