Türkan şoray'dan kötü haber maalesef

Son dakika güncel

Türkan şoray'dan kötü haber maalesef
Türkan şoray'dan kötü haber maalesef

Türkan Şoray'dan kötü haber!

Yeşilçam'ın "Sultan" lakabıyla tanınan ünlü ismi Türkan Şoray'ın yaşadığı sağlık sorunları yüzünden yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.
Geçtiğimiz sene temmuz ayında böbreklerinde oluşan sorun nedeniyle bıçak altına yatan usta oyuncu Türkan Şoray, bu sefer ise bağırsaklarında yaşadığı sorun nedeniyle hastanelik oldu.

Türkan Şoray’ın yaklaşık bir haftadır Fulya’da yer alan özel bir hastanede tedavi gördüğü bilgisine ulaşıldı

Türkan Şoray Kimdir?, Biyografisi, Hayatı, Nereli, Kaç Yaşında

Türkan Şoray Kaç Yaşında, Türkan Şoray Boyu, Türkan Şoray Nereli, Türkan Şoray Vikipedi, Sevgilisi Kim, Kaç Kilo, Eşi Kim, Evli mi, Ailesi, Burcu, Kısaca Hayatı İşte Detaylar.
Adı Soyadı: Türkan Şoray
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1945
Nereli: İstanbul
Burcu: Yengeç
Kilosu: 72
Boyu: 1.70
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Koyu Kahve
Eğitim Durumu: Fatih Kız Lisesi orta bölümünü bitirmiştir.
Sevgilisi: Yok
Evlimi: Hayır
Eşi: Yok
instagram Hesabı: instagram.com/sorayturkan1
Twitter Hesabı: Yok
Facebook Hesabı: Yok

  1945 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve ilkokul yıllarından itibaren sinema ve oyunculuğa adeta tutkuyla bağlı olduğunu dile getiren Türkan Şoray Karagümrük doğumludur. Bu noktada aslında müteasıp bir semt olan Fatih’in ruhunu üzerinde barındıran ve bir çok filminde de bu giysiyi üzerinden çıkarmayan Türkan Şoray Türk Sineması’nın sultanı olma hayaline henüz ilkokul yıllarında başlamıştır.
 
Türker İnanoğlu’nun keşfetmesi sonucu sinema sektörüne adım atan usta isim o dönem ailesi ile çok çetin bir dönem geçirmiştir. Ailesinin sinema ile uğraşmasına müsaade etmediği Türkan Şoray bu zorlukların üstesinden gelmekte zorlansa da bunları aşmıştır. Ve ilk olarak ‘Köyde Bir Kız Sevdim’ isimli sinema filmi ile sonu gelmeyecek film listesinin ilk adımını atmıştır. Bu filmle gerçekten izleyicinin beğenisi kazanan Türkan Şoray bundan sonra ise sonu gelmeyecek bir filmografinin başlangıcını yapmıştır. Mesleği üzerine filmlerinde bir çok kriter koyan ve sinema sektöründe ‘Şoray Kanunları’ olarak adlandırılan farklı istekleri ile öne çıkmıştır. 1983 yılında kendisi gibi oyuncu olan Cihan Ünal ile evlenen Şoray'ın bu evliliğinden 1985 yılında dünyaya gelen Yağmur Ünal adlı bir kızı vardır. Ünlü çift 1987 yılında ayrılmıştır. Türkan Şoray en son 2012 yılında Bir Zamanlar Osmanlı adlı dizide rol almıştır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!