Ebru Şallı sevgilisi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar

Geçtiğimiz yıl birlikte bodrumda görüntülenen Ebru Şallı ve iş adamı Uğur Akkuş ile alyansları taktı. Şallı, alyanslı fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.

Ebru Şallı sevgilisi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar
Ebru Şallı sevgilisi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar Mehmet Demirbilek

Ebru Şallı,katıldığı bir defilede "Yakında bizi birlikte göreceksiniz" diyerek iş adamı Uğur Akkuş ile birlikteliğinin evlilik yolunda gittiği sinyalini vermişti. Çift alyanslarıyla ilk fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı.

NİŞANLANDIKLARINI İLAN ETTİLER

Güzel ünlü, Uğur Akkuş'la çekildiği alyanslı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, birlikteliklerini resmiyete dökme yolunda emin adımlarla ilerledikleri mesajını verdi. Bir süredir beraber olan ikili nişanlandıklarını bu kare ile ilan ettiler.

SEVGİLİSİNE LÜKS ARABA HEDİYE ETMİŞTİ

Akkuş, Gonca Akkuş'tan boşandıktan sonra bir yıldır aşk yaşadığı Ebru Şallı'ya 1 milyon TL değerinde şoförlü araba tahsis etmişti.

ESKİ EŞİ EBRU ŞALLI'YI HEDEF ALMIŞTI

Uğur Akkuş'un eski eşi, Ebru Şallı'yı hedef alan sözler söylemişti. Gonca Akkuş Şallı'yı "metres" olmakla suçlayarak şunları söyledi: "Sen git Sinan Akçıl'ın, Cem Yılmaz'ın, Arda Turan'ın eski sevgilileri, Harun Tan, Ozan Orhon'un eski karıları, Hamdi Alkan'ın eski metresi olan bir kadının lafına uy; eşini ve çocuklarını beş kuruşsuz bırakmaya çalış! Utanır be insan! Ama birinci cümleden mi daha çok yoksa ikinciden mi bilemedim" ifadelerini kullanmıştı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!