Son Dakika: Erim'in imkansız aşkı! Şarkıcı Erim'in bestelerinin ilham perisi 14 yaşındaki bir kız...

Son Dakika Güncel Haber

Son Dakika: Erim'in imkansız aşkı! Şarkıcı Erim'in  bestelerinin ilham perisi 14 yaşındaki bir kız...
Son Dakika: Erim'in imkansız aşkı! Şarkıcı Erim'in  bestelerinin ilham perisi 14 yaşındaki bir kız...

Parça vermeye gittim, şarkıcı oldum’

‘Aferin’ isimli teklisiyle müzik dünyasına giriş yapan Erim, Betül Demir’e parça vermeye gittiğini, şarkıcı olarak döndüğünü söyledi.

kıza şarkı söylemek için gitar dersleri alan ve parça yazmaya başlayan Emir’le, Betül Demir’le nasıl tanıştığını, yaptığı besteleri, tarzını beğendiği sanatçıları ve hayallerini konuştuk.
14 yaşında bir kıza aşık oldum. Gözünü boyayıp bir şekilde etkilemem lazımdı. Ablamın gitarını yürüttüm ve deli gibi çalıp söylemeye çalışıyordum. ‘Bu böyle olmayacak, gitar dersi almalıyım’ dedim. İlerlettikçe kendi şarkılarımı yapmaya başladım.

- Kızı etkilediniz mi peki?

O kadar çok etkilendi ki, meğerse sevgilisiyle ortak şarkılarıymış. Teşekkür etti ve gitti. İlk ‘Aferin’i ondan almış oldum. O zamanlar buna biraz üzülmüştüm ama her şeyi bu başlangıca borçluyum.

- Şarkıcı olmaya nasıl karar verdiniz?

Sosyal medyadan Betül Demir’i takibe aldım. Baktım çok fazla ortak arkadaşımız var. Bir tanesini aradım, ‘Şarkı vermek istiyorum, bizi tanıştırır mısınız?’ dedim. Sağ olsunlar bir pazar günü, ‘Betül burada, haydi gel’ dediler. Gitarı aldım, gittim. Bütün parçalarımı çaldım, tepki bekliyorum...

Betül Demir, aranjör Emirhan Cengiz’i aradı ve ‘Erim sana gelecek. Özel ilgilen, çok yetenekli’ dedi. Demo bırakacağımı düşünürken, projeye başladık. Şarkıyı aldı ama en büyük hayalimi de onun sayesinde gerçekleştirmiş oldum. Bende yeri hep çok özel olacak. Parça vermeye gittim, şarkıcı oldum.

Yeni projeleriniz var mı?

Hazırda beklettiğimiz altı şarkılık bir projemiz var. ‘Aferin’ bir merhaba, bir tanışmaydı. Çok ara vermeden yakın bir zaman içerisinde ikinci parçayı çıkarmış olacağız.

- Tarzını beğendiğiniz ünlü isimler var mı?

Herkes gibi Tarkan... Müzikal anlamda hepimize çok güzel ağabeylik yaptı. Yenilikçi olması, bu kadar popüler olup, kendi sınırlarını çizmesi ve her şeye rağmen hep bir numarada kalması, onu özel kılıyor. Kadınlardan da Sezen Aksu, Sıla ve Betül Demir’in sesleri, duruşları ve tarzlarını çok beğeniyorum.

- Beste yapmak, duyguların açığa çıkması demek bir anlamda... Siz nasıl tanımlarsınız?

Beste yapmak, o an ki duygularıma dair kanıt bırakmak demek. Dönüp, ‘Vay be ne yaşamışım, ne hissetmişim’ diyebildiğim bir sürü anım oldu. Kendini ifade etmenin en samimi yolu, bu konuda şanslıyım.
‘Bütün mesele istemek’

- Şarkı söylerken neler hissediyorsunuz?

Keşke hiç konuşmasak, sadece şarkı söyleyerek anlaşsak birbirimizle. Belki o zaman dünyada bu kadar kavga ve kaos olmaz. Çünkü kelimelerin bu kadar anlam kazandığı bir nokta daha yoktur.

- Arkadaşlık ilişkilerinde nasılsınız? Sevgiliniz var mı?

Sağlam dostluklar kurarım, zaman ve mesafesi olmayan... Bu arada en yakın arkadaşlarımdan biri de babamdır, enteresan bir adamdır. Sizin mesele diye düşündüğünüz her olaya, başka bir gözle bakar, ileriyi görür, çözer, akıl verir ve iyi bir omuzdur. Sevgilim şu an yok, tamamen işime konsantreyim.

- Geleceğe dair hayalleriniz arasında neler var?

Bu işe başlamış, şarkı söyleyen herkesin içinde büyük kitlelere konser verme hayali vardır. Ben de onlardan biriyim. Bir süre sonra bu duyguları yaşayıp, o hayallere kavuşmuş olacağım. Bütün mesele aslında istemekle alakalı. Neyi hayal             ettiysem oldu, biliyorum onu da bir gün yaşayacağım.



Erim erim kimdir Erim'in sevgilisi Erimi şarkıcı kim yaptı Erim nasıl Şarkıcı olsu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!