Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor

Haberin Ayrıntıları İçin Tıklayınız...

Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor
Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor

Star TV'nin iki sezondur devam eden sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayeler'de işler sarpa sardı, Star TV kulislerinden sızan bilgiler ise dizinin hayranlarını üzecek cinsten. 2. sezona yeni isimlerle başlayan dizi bir türlü aradığı reyting başarısını yakalayamadı.

Birinci sezonu ile dikkatli üzerine çeken ve reyting sıralamasında zirveyi kimseyi bırakmayan dizi her hafta kan kaybetmeye devam ediyor. Diziye yeni ve başarılı oyuncular dahil edilse de dizi bir türlü geçen sezondaki başarısını yakalayamıyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI:

4 kadının yıllar önce işlediği cinayetlerin gün yüzüne çıkarıldığı diziden ilk olarak başrol oyuncularından biri olan Arzu yani Tülin Özen diziden ayrıldığını duyurdu.
Kendi isteği ile ayrıldığını açıklayan dizinin Arzu'su yani Tülin Özen, ayrılık sebebini şöyle açıkladı. Senaryonun aynı olaylar üzerinde dönmesi ve dizinin her hafta reyting listelerinde gerilere düşmesini Tülin özen'in ayrışık sebebi olarak açıklandı.

YÖNETMENDEN ARZU'YA VEDA PAYLAŞIMI:

Öte yandan dizide Arzu'nun kızı Nilay'ı canlandıran Aslıhan Kapanşahin ve yönetmen Ali Bilgin de Özen'e bu paylaşımlarla veda etti.

DİZİ FİNAL Mİ YAPIYOR:

Medya kulislerinden sızan en bomba iddia ise dizinin aralık ya da ocak ayında erken final yapacağı oldu. Star TV yönetimi bu konuyu şu an gizli tutarken ilerleyen günlerde dizinin reyting sıralamasına göre son kararı verecek.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU:

Arzu'nun Edip'in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var.
Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık'ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde? Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır.

Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!