"Çökmüş" Yorumu Yapan Takipçisine Tokat Gibi Cevap

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın sosyal medyada fotoğrafı altına 'yüzü çökmüş' yorumunu yapan bir kullanıcıya tokat gibi yanıt verdi. Akalın takipçisine "Sen kazık çakıcan" cevabıyla sosyal medyada yine adından söz ettirdi.

Mehmet Demirbilek

Sosyal medyadaki takipçilerinin yorumlarını dikkate alan ve zaman zaman yanıt veren şarkıcı Demet Akalın, kendisi hakkında yapılan 'yüzü çökmüş' yorumuna yanıt verdi.

Demet Akalın'ın sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafına 'Yüzü çökmüş resmen yaşlılıktan mı' yazan bir kullanıcıya yanıt veren Demet Akalın: "Sen kazık çakıcan! Allah sana benim yaşadığım acıları yaşatmasın yuvan dağılmasın benim temennim böyle de sen ne dersen de" yazdı.

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın'ın Okan Kurt ile olan mutlu evliliği, Okan Kurt'un maddi sorunları nedeniyle gerilmiş, Kurt'un borçları nedeniyle çiftin evine haciz gelmişti. Demet Akalın, haciz şokundan sonra boşanma kararı alarak Okan Kurt ile tek celsede yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde 'Okan'ı özlüyorum' açıklaması yapan Akalın'ın evliliğinin bitmesinden sonra toparlanamadığı konuşuluyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!