Hollywood Yıldızı Nicole Kidman'dan Türkiye'ye Övgü

Yeni filmiyle sinema salonlarında fırtınalar estirecek olan Hollywood yıldızı Nicole Kidman, Kanal D Haber'e konuk oldu. Güzel oyuncu, Türkiye'ye hayran kaldığını ve tekrar gelmek istediğini söyledi.

Hollywood Yıldızı Nicole Kidman'dan Türkiye'ye Övgü
Hollywood Yıldızı Nicole Kidman'dan Türkiye'ye Övgü Mehmet Demirbilek

Hollywood yıldızı Nicole Kidman, konuk olduğu Kanal D Haber'de Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı, Türkiye'deki kadınlara güzellik tüyoları verdi.

TÜRKİYE'YE ÖVGÜLER DİZDİ

Nicole Kidman, Kanal D Haber'de, Barbaros Tapan'ın sorularına yanıt verirken, Türkiye'ye övgüler dizdi. Oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dillere destan olan Kidman, Türkiye'deki kadınlara güzellik sırlarını açıkladı.

''AKTÖR OLARAK BUNU OYNAMAK HEYECAN VERİCİ''

"Destroyer" filmindeki rolü hakkında açıklamalarda bulunan Nicole Kidman, fiziksel değişimin zorluğuna vurgu yaparken, "Bunun için hazır ve istekliydim, yapmak istedim. Ulaşmak istediğiniz hedefler vardır ve bu yapmak istediğim bir şeydi. Bir filmde daha genç ya da daha yaşlı birini oynadığınızda onun bütün hayatını görmek ve göstermek zorundasınız. Bir aktör olarak bunu oynamak çok heyecan vericiydi.'' dedi.

''GÜZELLİK SIRRIM, GÜNEŞ KREMİ''

Türk kadınları adına güzellik sırlarının neler olduğunu soran Tapan'a güzel oyuncu, sırrının güneş losyonları olduğunu belirterek, "Her zaman güneş kremi kullanırım. Ve sevgi. Eğer aşıksanız, ve bu iyi bir aşksa, bu en iyi güzellik kaynağıdır" ifadelerine yer verdi.

' 'İSTANBUL'U GÖRMEK İSTİYORUM''

Türkiye'ye olan hayranlığını ise Kidman,"Türkiye'yi ziyaretimde bu kadar güzel bir ülke olduğuna inanamadım. Muhteşemdi. Müziğini ve yemeklerini çok sevdim. Sanırım insanlarınız sıcak ve eğlenceli. Yeniden gelmek istiyorum ve hiç görmediğim İstanbul'u görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!