Ivana'ya 'motor' demişti! Karar verildi

Ünlü sunucu Ivana Sert, "Bana motor dedi" diyerek oyuncu Peker Açıkalın'dan şikayetçi olduğu dava, karara bağlandı. Savcılık, Açıklalın'ın bu sözünü sözün direkt olarak Sert'e söylemediği ve duraksayarak sarf ettiği için suç saymadı.

Ivana'ya 'motor' demişti! Karar verildi
Ivana'ya 'motor' demişti! Karar verildi Mehmet Demirbilek

Başarılı oyuncu Peker Açıkalın, filmde birlikte rol aldığı arkadaşı Ivana Sert için "Motor" kelimesini sarf etmesi üzerine, ünlü sunucu, Açıkalın'dan şikayetçi olmuştu

"KİŞİLİĞİM ZEDELENDİ"

Bir filmde Ivana Sert ile başrolü paylaşan Peker Açıkalın, geçtiğimiz aylarda bir programa katıldı. Ekranda rol arkadaşını eleştiren Açıkalın, Sert için "O sanatçı değil, moda ikonu" deyip 'Motor' ifadesini kullandı. Bunun üzerine Sert, "Kişiliğim zedelendi" diyerek savcılığa başvurdu

DURAKSAYARAK SÖYLEDİĞİ İÇİN SUÇ SAYMADI

Ivana Sert'in oyuncu Peker Açıkalın'ın kendisine "motor" dediği için yaptığı şikâyet karara bağlandı. Savcılık, Açıkalın'ın bu sözünü, direkt olarak Sert'e söylemediği ve duraksayarak sarf ettiği için suç saymadı.

PROGRAM KAYITLARI İNCELENDİ

Başlatılan soruşturmada, olayın yaşandığı programın kayıtları incelendi. Savcılık, Açıkalın'ın sözlerini direkt Sert'e söylemediğini belirtip takipsizlik kararı verdi. Kararda hakaret suçunun oluşması için, 'doğrudan ve duraksamaya yer vermeden sövme' olması gerektiği belirtildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!