Ahu Tuğba'ya yılbaşında altın kaplamalı araba hediye eden kim?

Kızı sordu annesi cevapladı! OnurAkayMedya yazarı Anjelik Calvin, yeni yıl için annesi Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba ile Miami'de röportaj yaptı.

Ahu Tuğba'ya yılbaşında altın kaplamalı araba hediye eden kim?
Ahu Tuğba'ya yılbaşında altın kaplamalı araba hediye eden kim? Mehmet Demirbilek

2019'a Miami'de girecek olan Ahu Tuğba, hayranlarına Amerika'dan yeni yıl mesajı gönderirken, Tuğba'nın yıllar önce eşinden aldığı yeni yıl hediyesi ise dikkat çekti. Röportajda Florida'da Rus milyonerle beraber olduğu dedikodularına da açıklık getiren Ahu Tuğba, aşk hayatı ile ilgili açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Bahsettiğin şahsın kafasında trafo patlamış gibi dolaşıyor. Kendi teknesinde herkes kendi otursun. Ben bu saatten sonra bir erkeğin yalanlarını, kıskanma numaralarını çekemem!  Özgür yaşamayı seven özgür ruhum." ifadelerini kullandı.

"1 MİLYON DOLAR VERSELER OYNAMAM"

Yazarlık yapan kızı Anjelik'in sorularını içtenlikle cevaplandıran Ahu Tuğba, yılbaşında aldığı özel bir hediye ilk kez açıkladı. Tuğba, "Altın vites ve altın direksiyon kaplamalı araba eşimden almıştım. İnsan çok şey görünce bir hevesi kalmıyor. Şimdi sorsan görgüsüzlük derim anlamı yok. Diğer herkes hep bizim sırtımızdan geçinirdi. Zaten bir ekmek ve su bile almaya elleri titrerdi hepsinin. Ben hep vermişimdir hediye." dedi.

Gelen proje tekliflerinde yer almama sebebini de açıklayan eski Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba, "Sübyanları seven yaşı başı ağırmış sapıklar, diplomasız, alaysız, ne olduğu belirsiz tipler, hayali ihracatlar... Bizim sözümüz kanundur. Böyle bir ortama da 1 milyon dolar verseler, hakiki güvenilir ve ahlaklı kimseler değilse asla oynamam." açıklamasını yaptı.

İşte Ahu Tuğba'nın yeni yıl mesajı:

"Yeni yıl diye beyninizi yemeyin. Her gün yeni bir sanş. Allah'ın verdiği yeni bir rahmet ve gün... Her günümüz değerli. Allah önce sağlık, sonra huzur versin. Bu ikisi yoksa her şey boş. Allah başarılarınız için azim versin. Her şeye ulaşınca heveslerde, arzularda boş... Allah tüm dünya insanlarına iyi kaderler yazsın, mutluluklar sizin olsun, kendinize inanın..."    

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!