Serdar Ortaç, Chloe Loughnan Açıklama: Boşanmıyoruz

Yeni yıla Amerika'da yaşayan eşi Chloe'den ayrı giren Serdar Ortaç, boşanma iddialarına konser öncesi yaptığı açıklamada "Ayrılmıyoruz, boşanmıyoruz" diyerek son noktayı koydu. Ortaç'ın konserinde sigara ve alkol kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

Serdar Ortaç, Chloe Loughnan Açıklama: Boşanmıyoruz
Serdar Ortaç, Chloe Loughnan Açıklama: Boşanmıyoruz Mehmet Demirbilek

Yeni yıla sahnede giren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Amerika'da yaşayan eşi Chloe'den ayrı yeni yıla giren Serdar Ortaç, evlilikleri hakkında çıkan boşanma haberlerine de sitem etti.

"YILIN İKİNCİ YARISI KÖTÜYDÜ"

Sözcü'nün haberine göre; 2018 yılını değerlendiren şarkıcı "İlk yarısı iyiydi ama ikinci yarısı benim için kötüydü, tatsız olaylar yaşadı eşim kaza geçirdi kardeşim şu an hastahanede tedavi görüyor umarım 2019 yılı sağlıklı, herkesn mutlu olduğu, dünyada fakirliğin azaldığı bir yıl olmasını siliyorum" dedi.

"AYRILMIYORUZ, BOŞANMIYORUZ"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde eşi Chloe için "Oturup konuşacağız, ben ayrılmak istemiyorum" açıklamasını hatırlatılması üzerine Ortaç "Biz her gün konuşuyoruz. Ayrılmıyoruz, boşanmıyoruz. Bu haberler hep sıkıyor boşanmamızı isteyenler çıkarıyor bu haberleri ama bizim herhangi bir soru işaretimiz yok" dedi.

SAHNEDE SİGARA VE ALKOL KULLANDI

Açıklamalarından sonra sahneye çıkan Serdar Ortaç sahnede geri sayım yaparak kendisini dinlemeye gelen hayranlarını adeta coşturdu. Öte yandan Serdar Ortaç'ın konser verirken sahnede sigara ve içki içmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Diğer

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!