Mankenlerin Mesleklerini Unutturacak İlk Sanal Podyum Kuruldu

İran'daki ilk moda ve sanat dergisi olan Lotus, bir etkinlikte günümüzdeki mankenlerin mesleklerini elinden alacak bir sanal podyum kurdurdu. Dijital platformda kıyafetler, mankenler yerine sanal mankenlerin üzerinde sergilendi.

Mankenlerin Mesleklerini Unutturacak İlk Sanal Podyum Kuruldu
Mankenlerin Mesleklerini Unutturacak İlk Sanal Podyum Kuruldu Mehmet Demirbilek

İran'ın ilk moda ve sanat dergisi olan Lotus'un desteğiyle düzenlenen etkinlikte, bilgisayar tarafından üretilen modeller, yeni sezon kıyafetlerin tanıtımını yaptı.İran'ın en sıcak giyim ve konfeksiyonlarında gerçek bir pistte aşağı yukarı inen bir strüktürle yönlendirdi.

MANKENLERİ UNUTTURACAK SANAL PODYUM

Tahran şehri, artırılmış gerçeklik moda şovuna ev sahipliği yaparken, Aralık ayı İran moda sahnesi için önemli bir aydı; dijital modeller ve sanal bir podyum ile tamamlandı. Etkinlikte günümüzdeki mankenlerin mesleğini bitirmeye yönelik bir düzenek kuruldu ve kıyafetler sanal mankenlerle tanıtıldı.

İSMİ AÇIKLANMAYAN FİRMA TARAFINDAN HAZIRLANDI

Yoldan geçenler tüm eylemi pistin sonunda bulunan bir VR Vision portalı üzerinden görüntüleyebilir veya pistin yanında durup gösteriye birinci sınıf bir izleyici olarak katılabilir. Portal, olası yaptırımlardan kaçınmak için isimsiz kalmayı seçen yabancı bir firma tarafından geliştirilen gerçek AR teknolojisi ile işletme ve iş için sürükleyici bir teknoloji sağlayıcısı olan VR Vision tarafından sağlandı.

SANAL PODYUMDA KIYAFETLER TANITILDI

RT Play tarafından yayınlanan bir videoda, tanıtım direktörü Vida Jannesar, "Sınırlamamız, moda şovlarında bir model kullanmak. Bu problemi bu şirketle çözdük ve ilk kez sanal podyumda olabilirdik. Şimdi bu olayda AR (artırılmış gerçeklik) şeklinde görüyorsunuz ve gördüğünüzde, modeller yürüyor; ancak modellerin kısıtlamaları gerçekten silindi ve orada hiçbir model yok. " dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!