Arda Kural'dan Onur Akay'a şaşırtan tepki!

Ünlü oyuncu Arda Kural, kendisinin metrobüste çekilen fotoğraflarını yayınlayan ses sanatçısı Onur Akay'la bir araya geldi.

Arda Kural'dan Onur Akay'a şaşırtan tepki!
Arda Kural'dan Onur Akay'a şaşırtan tepki! Mehmet Demirbilek

2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi gören ve kendisine Psikonevroz teşhisi konulan ünlü oyuncu Arda Kural, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'la bir araya geldi. Kural'ın metrobüste çekilen fotoğraflarını yayınlayan Akay, ayrıca Kural'ın rahatsızlığının yeniden nüksettiğini de yazmıştı. Kural ise önce bu görüntülere, sosyal medya adresinden çektiği video ile 'her şey yolunda' mesajı vermişti.

"SEN FELAKET TELLALI'SIN SANA KIZAMAM"

Dün konu ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' olarak ünlenen Onur Akay, bir dönemin ünlü dizi ve sinema oyuncusu Arda Kural'la bir araya geldi. Buluşmada, Kural'ın metrobüste çekilen kendi fotoğraflarına yaptığı yorum ise herkesi güldürdü. Arda Kural, "Onur'cum, o fotoğrafı nasıl yakalamışlar öyle? Saçlarım kabarmış ve kafayı çok arkaya atınca göbek fırlamış, deli gibi çıkmışım!" dedi. "O fotoğrafları yayınladığım için bana kızmadın diğ mi Arda?" diyen Onur Akay'a, Kural'ın verdiği ikinci cevap ise, "Sen 'Felaket Tellalı'sın sana kızamam!" oldu.

FİLM TEKLİFİ ALDI!

Arda Kural'la buluşmasını kaleme aldığı bir yazı ile duyuran Onur Akay, Kural'ın sağlık durumu ile ilgili bilgiler de verdi. Akay, "Arda'nın ilaç tedavisi devam ediyormuş ama hastalığı nüksetmemiş ve gayet iyi görünüyordu. Bende Arda'ya, bana gelen bilgilerin ve fotoğrafların kaynağını söyledim ve gönderen kişinin çok güvenilir olduğunu, gelen bilgilerin beni gerçekten çok üzdüğünü, o yüzden yapımcılara seslenmek istediğimi belirttim." ifadelerini kullandı.

Onur Akay'ın yazından sonra Arda Kural'a film teklifi geldiği ve Kural'ın kararının ise henüz belli olmadığı öğrenildi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!