Can Yaman ve Birand Tunca'nın sevgilisi var mı?

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugün konuk olduğu programda ünlü oyuncular Can Yaman ve Birand Tunca'nın özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Can Yaman ve Birand Tunca'nın sevgilisi var mı?
Can Yaman ve Birand Tunca'nın sevgilisi var mı? Mehmet Demirbilek

Ses sanatçısı Onur Akay, Uçankuş TV'de yayınlanan ve Ümit Özhan'ın sunduğu Uçankuş Taksi programına konuk oldu. Ortaköy ve Bebek arasında taksinin içinde çekilen programda, magazin olaylarını yorumlayan Akay, Erkenci Kuş dizinde Can Divit ve Emre Divit karakterine hayat veren ünlü oyuncular Can Yaman ve Birand Tunca hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Dizinin fanları tarafından en çok merak edilen konular arasında olan Can Yaman ve Demet Özdemir arasında aşk var dedikodularına açıklama getiren Onur Akay,"Can Yaman ve Demet Özdemir arasında aşk yok. Can Yaman'ın şu an hayatında aşk yok, tüm bayan hayranlarına duyurulur." dedi.

"ANNESİ KEMOTERAPİ GÖRÜYOR"

Duyurduğu kötü haberler nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, Erkenci Kuş dizinde Can Yaman'ın kardeşi rolüne hayat veren Birand Tunca ile ilgili de üzücü bir haber verdi. Tunca'nın da hayatında aşk olmadığını ifade eden Akay, "Kızlar son günlerde Biran Tunca'nın da hayatında biri var mı çok merak ediyor. Birand'ın da hayatında hiç kimse yok. Annesi kanser tedavisi görüyor ve bu zamanlarda aralıklarla kemoterapi tedavisi görüyor. Birand, zaman zaman setten izin alarak annesi ile ilgileniyor ve aşka zaman ayıramıyor. Ayrıca Haziran ayında askere gidecek olan oyuncumuzun annesine acil şifalar diliyorum." açıklamasını yaptı.

"CEY CEY'DEN DUYMADIM"

Geçtiğimiz günlerde ise Erkenci Kuş dizinde Cey Cey karakteri ile bilinen Anıl Çelik'le bir araya gelen Onur Akay, " 10 gün önce Cey Cey'le fasıl yaptık ve Instagram'da fotoğrafımız var. Şimdi bu açıklamaları ondan öğrendiğimi düşünenler olabilir ama Cey Cey'den duymadım. Kaynağım çok özel ve sağlam bir kaynak. Anıl'da çok başarılı bir oyuncumuz, buradan selamlar." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!