Serdar Ortaç eski eşi hakkında konuştu

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 5 yıl evli kaldığı ve bir buçuk ay önce boşandığı Chloe Loughnan hakkında konuştu. Ortaç, "Chloe'nin oyunculuk fiyatı neden düşsün, aksine artmıştır" açıklamasını yaptı.

Serdar Ortaç eski eşi hakkında konuştu
Serdar Ortaç eski eşi hakkında konuştu Mehmet Demirbilek

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 5 yıllık evliliğini tek celsede bitirdiği eşi Chloe Loughnan hakkında Beyaz TV'ye konuştu. Ortaç, eşinin iş alamadığı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

"O ÇOK GÜZEL BİR KADIN"

Sahne öncesi soruları yanıtlayan Ortaç, "Chloe ile boşandıktan sonra fiyatları düştü diye bir haber çıktı, doğru mu" sorusuna "Yok, Chloe fiyatları da oynatmaz. Ben varken de sabit fiyatı vardı. Şimdi film çekiyormuş Kıbrıs'ta, yine ücreti iyidir. Neden boşanınca fiyatı düşsün kadının, aksine daha çok artması lazım. Chloe çok güzel bir kadın, her yerde iş alır. Sonuna kadar destekliyorum" dedi.

"TEPKİ GÖSTERDİ"

Serdar Ortaç, gazetecilere sitem ederek, "Geçenlerde Kuruçeşme'ye bir arkadaşımla kahve içmeye gittim. Yanıma bir kadın oturdu. Magazinciler hemen çekmişler, 'Serdar'ın yenisi' diye. Yazık yani onun da annesi babası var. Ayrıca ben yeni boşandım, şu an sevgili düşüneceğim en son şey. Aşka kapalı değilim ama hiç aklıma gelmiyor, şu an sadece işime odaklandım" dedi.

MİNİ KONSER VERDİ

Misafirler arasındaki Merve Özbey, Serdar Ortaç'ın daveti üzerine sahneye çıkıp mini bir konser verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!