Kendall Jenner objektif karşısına geçti

Instagram'da 116 milyon kişi tarafından takip edilen moda ikonu Kendall Jenner, iç çamaşırlı fotoğrafıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Jenner'ın fotoğrafı bir saat içerisinde 1 milyondan fazla beğeni aldı.

Kendall Jenner objektif karşısına geçti
Kendall Jenner objektif karşısına geçti Mehmet Demirbilek

Güzel model Kendall Jenner, reklam yüzü olduğu iç çamaşırı markasının çekimi için objektif karşısına geçti. Jenner o anları takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

BİR SAAT İÇERİSİNDE 1 MİLYON BEĞENİ ALDI

Resmi Instagram hesabından iç çamaşırlı fotoğrafını yayınlayan Kendall Jenner, bir saat içerisinde 1 milyondan fazla beğeni aldı. Jenner, kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı.

KENDALL JENNAR KİMDİR?

Kendall Jenner, 3 Kasım 1995 tarihinde Los Aangeles, ABD'de dünyaya geldi. Kris Jenner ve Caitlyn Jnner çiftinin kızı olarak doğdu. Annesi tarafından ünlü model Kim Kardashian'ın üvey kardeşidir. Babası Bruce Jenner sonrasında cisiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını almıştır. Kendal Jenner'ın Kylie Jenner adında bir kız kardeşi vardır. Annesi ve babası tarafından toplamda 8 üvey kardeşi vardır. 2014 yılında Sierra Canyon Okulu'ndan mezun oldu. Kendall Jenner 13 yaşından itibaren modellik yapmaya başladı. Wilhelmina Models modellik ajansı ile kariyerine adım atan Jenner, OK!, Teen, Vogue, Seventeen dergileri için kamera karşısına geçti.

2011 yılında Seventeen dergisi tarafından kız kardeşi Kylie ile birlikte 'Stil Elçileri' seçildi. 2011 yılında 'Bayan Vogue', 2012 yılında ise 'Teen Vogue' dergisinde kapak oldu. Üvey ablası ile birlikte 'Keeping Up with the Kardashians' adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini tüm dünyaya duyurmuştur. Kendall Jenner, kız kardeşi Kylie ile 'Kendall Kylie' markası yaratarak bir giyim markası zinciri oluşturdular. 'Pacsun' isminde bir giyim firması kuran ikili kısa sürede modaya yön vermeye başladılar.

Jenner, 2015 yılında Harper's Bazaar, GQ ve Marie Claire dergilerinin de kapağında yer alan ünlü güzel Calvin Klein markasının yeni yüzü oldu. 2015 yılının Haziran ayında Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show için Türkiye'ye gelen Kendall Jenner yoğun bir ilgiyle karşılanmıştı. Jenner çeşitli dizilerde oyunculuk da yapmıştır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!