Bella Thorne, koltuk altı kıllarıyla olay oldu!

Geçtiğimiz günlerde, yetişkin film sitesinden 'En İyi Cinsel İçerikli Film Yönetmeni Ödülü' alan ABD'li oyuncu Bella Thorne, bu kez koltuk altı kıllarının göründüğü videoyla olay oldu.

Bella Thorne, koltuk altı kıllarıyla olay oldu!
Bella Thorne, koltuk altı kıllarıyla olay oldu! Mehmet Demirbilek

Cinsel içerikli video sitesinden 'En İyi Cinsel İçerikli Film Yönetmeni Ödülü' alan ABD'li oyuncu Bella Thorne, her yaptığıyla gündem olmayı başarıyor.

22 yaşındaki oyuncunun, Instagram'dan paylaştığı son video da olay oldu.

Görüntülerde güneşlenirken görülen Thorne'un, koltuk altı kıllarını saklamadan özgürce dans etmesi dikkat çekti. Genç yıldızın bu hareketini, kimi takdirle karşılarken, kimisi 'iğrenç' olarak tanımladı.

Sıra dışı yaşam tarzıyla dikkat çeken Thorne, ''Sosyal medyada hayatınızda kötü giden şeyleri hiç paylaşmıyorsunuz. Ben de kendi yolumdan gidip iyi şeyleri olduğu kadar kötü de paylaşmaya ve insanlara incinmenin doğal olduğunu göstermeye çalışıyorum.'' diyerek, sosyal medyaya bakış açısını dile getirmişti.

Çocuk yaşta Disney filmlerinde rol alarak şöhretin kapılarını aralayan ABD'li oyuncu Bella Thorne, geçtiğimiz aylarda, +18'lik film sektörüne adım attığını duyurmuş, cinsel içerikli bir site için yönetmen koltuğuna oturmuş, 'En İyi Cinsel İçerikli Film Yönetmeni Ödülü' almıştı.

Söz konusu cinsel içerikli site ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Thorne, ödül aldığı esnada çekilmiş görüntülerin altına, ''Bu ödülü aldığım için çok müteşekkirim ve onur duyuyorum, kelimenin tam anlamıyla, sadece sevdiğim şeyi yaptığım için...'' notunu düşmüştü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!