Canlı yayında Bülent Ersoy şoku!

Popstar yarışması ile adını duyuran Berna Tan, o dönemde jüri olan Bülent Ersoy'un canlı yayını araması ile büyük şok yaşadı.

Canlı yayında Bülent Ersoy şoku!
Canlı yayında Bülent Ersoy şoku! Mehmet Demirbilek

En son Kına şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken güzel şarkıcı Berna Tan, dün akşam Vatan TV'de yayınlanan Canses Show'un canlı yayın konuğu oldu. Program sunucu Levent Canses ise, Tan'ın yakın arkadaşı ünlü sanatçı Onur Akay'ı arayarak stüdyoya davet etti. Ancak Akay'ın da stüdyoda olduğundan Tan'ın haberi olmadı.

Programın ilerleyen dakikalarında ise hem stüdyodaki hem de ekran başındaki herkesi şaşırtan bir telefon bağlantısı gerçekleşti. Telefonun diğer ucunda Diva Bülent Ersoy vardı. Tan'ın yıllar önce kulisine geldiğini ve kendisini kandırdığını ifade etti. Tan'a 'Kara Kız' diye hitap eden Ersoy, "Yıllar önce beni sahneye çıkmıyorum diye kandırdı ama ben fevkaladenin fevkinde sahneye çıktığını anlamıştım." Deyince Tan stüdyoda soğuk terler döktü.

Ayrıca genç şarkıcının Türk sanat müziği söylemediğini ve söylemesi gerektiğini de ifade eden Ersoy, canlı yayında Berna Tan'a bir de sanat müziği şarkısı söyletti. Heyecandan ilk şarkıyı yarım kesen Tan, daha sonra 'Sevmekten Kim Usanır' isimli eseri okudu.

Telefon konuşmasının sonunda program sunucusu Ersoy'u stüdyoya davet etti ve stüdyoya duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay geldi. Berna'nın şaşkına döndüğü o anlarda Akay, yakın arkadaşına canlı yayında şaka yaptığı ortaya çıktı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!