Meltem Miraloğlu ile zorla birlikte olan siyasetçi kim?

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 80 yaşındaki bir Amerikalı ile evlenen ve Amerika'ya yerleşen ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu'nun Amerika gitme nedeni ile ilgili dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

Meltem Miraloğlu ile zorla birlikte olan siyasetçi kim?
Meltem Miraloğlu ile zorla birlikte olan siyasetçi kim? Mehmet Demirbilek

Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki bir Amerikalı ile evlendiğini duyuran ve konu ile ilgili gelişmeler için geçtiğimiz günlerde Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına canlı telefon bağlantısı yapan ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, program sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e dikkat çekici bir ayrıntıdan bahsetmişti.

Akay, "Tanınmış ve hatırı sayılır birinin Meltem Miraloğlu ile Azerbaycan'da tanıştığını ve daha sonra ünlü oyuncu ile zorla birliktelik yaşadığını, Miraloğlu'nu tehdit ettiğini ve o yüzden güzel oyuncunun Türkiye'den Amerika'ya kaçtığını dile getirmişti. Müge Dağıstanlı, "Bu ismi program sonrasında bize mesajla atar mısın?" dediğinde ise Akay, "Hayır bu ismi ben değil Meltem Miraloğlu açıklasın" demişti.

SEYHAN SOYLU ONUR AKAY'I CANLI YAYINDA TERLETTİ!

Bu yayından sonra 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu olayın peşine düşerek Onur Akay'ı kendi programına bağladı. Savaş Kalafat'la beraber sunduğu 'Baba Haber'de yaklaşık 20 dakika Onur Akay'ın ağzından bu kişinin kim olduğunu öğrenmeye çalışan Sisi, Akay'ı canlı yayında fena terletti. Seyhan Soylu, en sonunda ünlü sanatçının ağzından bazı bilgiler almayı başardı.

"Bu anlattıklarım Meltem Miraloğlu'nun kendi ağzından yakın çevresine anlattıkları iddialardır" diyen Akay, Seyhan Soylu'nun zorlamaları ile o kişinin bir siyasetçi olduğunu ifade etti. Ayrıca o kişinin Meltem Miraloğlu ile zorla birlikte olduğunu, uzun süre de tehditlerle birliktelik yaşadığını ve bu yüzden Meltem Miraloğlu'nun Amerika'ya kaçtığını öne süren Onur Akay'ın bu yeni açıklamaları ise, sosyal medyada gündem oldu.

Şimdi ise o siyasetçinin kim olduğu araştırılıyor. Akay, ayrıca her iki programda da Miraloğlu'nun evlendiği 80 yaşındaki Amerikalı eşinden çok yakında boşanacağını söyledi. Sisi, "Ben konu ile ilgili giderim vallahi Amrika'ya" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!