Bella Thorne üstsüz fotoğraflarını paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde +18 film yönetmenliğine adım atan ABD'li oyuncu Bella Thorne, Instagram hesabından üstsüz fotoğraflarını paylaştı.

Bella Thorne üstsüz fotoğraflarını paylaştı!
Bella Thorne üstsüz fotoğraflarını paylaştı! Mehmet Demirbilek

Geçtiğimiz günlerde +18 film sitesinde yönetmen koltuğuna oturan ABD'li oyuncu Bella Thorne, sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Duş sonrası paylaştığı yarı çıplak pozuyla tüm dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki oyuncunun fotoğrafına, kısa sürede bir milyonun üzerinde beğeni geldi.

Instagram'da 21 milyon takipçisi bulunan Thorne, yalnızca cesur pozları değil, sıra dışı yaşam tarzıyla da magazin gündemini meşgul eden bir isim.

24 yaşındaki oyuncu Bella Thorne'nun fotoğrafları, yüzlerin ve seslerin, kolaylıkla başka videolara aktarılabildiği ve 'çağın en tehlikeli dijital icadı' olarak tanımlanan 'deepfake' yoluyla, cinsel içerikli bir filmde kullanılmıştı.

Skandal hakkında BBC'ye konuşan genç oyuncu, ''Bu görüntüler ortalıkta dolaşıyor ve herkes onun ben olduğunu sanıyor. Babam hakkımda konuştuğum bölümü almışlar, bir şeyler söyleyip 'Ama onu özlüyorum' diyorum. Ve açık ki babamı kaybetmişim. Bu görüntümü, kendini tatmin eden bir kadın görüntüsüyle birleştirmişler... '' diyerek gözyaşı dökmüştü.

Thorne, ''Sosyal medyada hayatınızda kötü giden şeyleri hiç paylaşmıyorsunuz. Ben de kendi yolumdan gidip iyi şeyleri olduğu kadar kötü de paylaşmaya ve insanlara incinmenin doğal olduğunu göstermeye çalışıyorum.'' sözleriyle, ruh sağlığı konusunda yeni bir farkındalık yarattığını da söyledi.

Cinsel içerikli video paylaşım sitesinden, ''En iyi cinsel içerikli film yönetmeni'' ödülü alan genç oyuncu, ''Bu ödülü aldığım için çok müteşekkirim ve onur duyuyorum, kelimenin tam anlamıyla, sadece sevdiğim şeyi yaptığım için...'' diyerek mutluluğunu dile getirmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!