Ali Vefa konuk oyuncu olarak diziye dahil oluyor!

FOX TV'nin sevilen dizilerinden olan Kadın'ın 72. bölümünde Mucize Doktor sürprizi yaşanacak. Ali Vefa, dizinin yarın yayınlanacak bölümüne konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Ali Vefa konuk oyuncu olarak diziye dahil oluyor!
Ali Vefa konuk oyuncu olarak diziye dahil oluyor! Mehmet Demirbilek

FOX TV yayınlanan ve Özge Özpirinçci'nin üstün performansıyla takdir topladığı Kadın dizisinin 72. bölüm fragmanında büyük sürpriz yaşandı. Fragmanda reyting rekorları kıran Mucize Doktor'un en sevilen karakteri Ali Vefa yer aldı.

SÜRPRİZ, FRAGMANDA ORTAYA ÇIKTI

Yeni sezona yaprak dökümüyle başlayan ve istediği performansı alamayan Kadın dizisi 72. bölüm fragmanıyla seyirciyi şaşırttı.

ALİ VEFA KONUK OYUNCU OLUYOR

Kadın 72. bölüm fragmanında Bahar'ın oğlu Doruk hastalanıyor. Bahar, bir süre sonra fenalaşan oğlu Doruk'u apar topar hastaneye götürüyor. Sedyede acil müdahalesi yapılan Doruk'a Bahar "Merak etme anneciğim iyi olacaksın" diyerek moral veriyor. Bahar, büyük üzüntü içinde gözyaşı dökerken, Taner Ölmez'in canlandırdığı Ali Vefa karakteri beliriyor. Bu gelişme dizide Ali Vefa'nın Doruk'un kurtarıcısı olacağının işaretlerini veriyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceyda ile beraber başı belaya giren Bahar polislerin gelmesiyle beraber büyük bir şok içine girmiştir. Bir şekilde polislerin elinden kurtulmayı başarsalar da çok daha büyük bir tehlike onları beklemektedir. Çünkü Cem'in tencerelerinin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Bahar ve Ceyda'ya daha yakın olmak için Enver'in terzi dükkanını kullanması ise onları daha da korkutmuştur.

Şirin'in Arif'e olan yakın tavırları Ceyda'yı iyice rahatsız etmeye başlar. Bahar, Arif'e kızmaya hakkı olmadığını düşündüğü için de bu olaya hiç karışmak istemez. Ama içinde garip bir his oluşmuştur. Ceyda ise Şirin'de bir şeyler olduğunun da farkındadır. Arif'ten son zamanlarda adeta nefret eden Şirin'in gerçekten planı nedir?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!